За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма А-АГРО - ЕООД в гр.Вълчи дол на адрес ул.Бригадирска17 може да е неправилно изписана като A-AGRO - EOOD v gr.Vylchi dol na adres ul.Brigadirska17 или Ь-ЬЖИД - ЕДДА у жи.Ущв`с адв хь ьаиея кв.Фисжьасиянь17 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като аагро@абв.бг или ььжид@ьфу.фж
А-АГРО - ЕООД
Web: https://zemedelie.alle.bg/
E-mail:

Държава: България
Град: гр.Вълчи дол
Адрес: ул.Бригадирска17
Телефон: 00359887697749


ДДС номер: 817059609
Дата на добавяне: 14.12.2011
Дата на актуализация: 04.12.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33441 пъти
Оценка 5 - 33441 прегледа

 

По-скъпи азотни торове от месец Април
 
Очаква се поскъпване на торовете за земеделие, заради обявения скок на цената на газа от началото на месец Април. Това допълнително ще оскъпи производствените разходи най-вече в зърнопроизводството и ще окаже влияние при формирането на цената на зърното от реколта 2012.Според Председателят на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране Ангел Семерджиев, повишението на цената на природния газ от 1 април ще бъде над 12%. Природния газ е една от основните суровини в производството на торове за земеделието. " Нямам претенции, че съм врачка, но когато се правят прогнози, те се правя по анализ на параметрите, които определят цените, каза Семерджиев.  Попаднахме в период, в който нямаше успокояване нито на цената на нефта, нито курсът на долара падна, обясни председателят на ДКЕВР.
Fermer.bg
02.02.2012 Подготвят се промени в Закона за земеделските земи, подпомагащи фермерите
Подготвят се промени в Закона за земеделските земи, според които ще може да се дава предимство на животновъдите за ползване на земи от Държавния поземлен фонд ( ДПФ ). Това заяви преди Фермер.БГ, Пенка Христова Председател на Съюза на животновъдите в България ( СЖБ ) и член на Консултативния съвет по животновъдство към МЗХ.
 
Липсата на земеделски земи, пасища и мери за голямата част от животновъдите е сериозен проблем от години наред, тъй като без земя са принудени да купуват допълнително скъпи фуражи за изхранване на животните.
 
Предвижда се при заявяване интерес за ползване на държавни земи, приоритетно право да имат безимотните животновъди, след което останалите земеделски производители. Такава законодателна промяна би помогнала сериозно животновъдния сектор е мнението на стопаните отглеждащи животни.
 
Преди седмица, кмета на Момчилград  Акиф Акиф, заяви че общината ще предостави приоритетно под наем земя на фермерите, които искат да инвестират във фермите, които трябват да преминат в I-а категория.  Акиф предложи да се проведат събрания с жителите на селата, за да се обясни нуждата от инвестиции и сдружаване на животновъдите. Той е категоричен, че общината ще съдейства на местните хора и ще предостави земя. В община Момчилград животновъдите оглеждат 4 200 телета, 3 300 крави, 18 000 овце, от които 15 000 майки и 900 кози. По информация на ветеринарни лекари общината е на едно от първите места в областта по брой отглеждани животни.
 
© 2012 fermer.bg
Започна регистрацията за земеделски производител по Наредба №3
   Регистрацията на земеделските производители по Наредба №3 се извършва в Общинските служби по земеделие. Срокът е до 25 март 2012 година. За разлика от други години, през тази стопанска година ще се заявяват номера на имоти, описани по споразумителни протоколи. Не става ясно там, където няма такива, как точно ще протече регистрацията. Формуляри и програма за регистрация се получават на място.

Адрес
ул.Бригадирска17, гр.Вълчи дол
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията А-АГРО - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката