За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма АБЕЛИД - ЕООД в Казанлък на адрес Казанлък, ул. Гурко 4, офис 1 може да е неправилно изписана като ABELID - EOOD v Kazanlyk na adres Kazanlyk, ul. Gurko 4, ofis 1 или ЬФЕВСА - ЕДДА у Ньюьхвщн хь ьаиея Ньюьхвщн, кв. Жкинд 4, дося 1 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@исотеcбг.cом или доосcе@сядшеcфж.cдп
АБЕЛИД - ЕООД
E-mail:

Държава: България
Град: Казанлък
Адрес: Казанлък, ул. Гурко 4, офис 1
Телефон: 0035943174094
Телефон 2: 00359878454122


ДДС номер: 200037381
Дата на добавяне: 11.03.2011
Дата на актуализация: 29.09.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33770 пъти
Оценка 5 - 33770 прегледа
Категории:

АБЕЛИД ЕООД е официален представител за България на италианската фирма Brianza Plastica S.p.A. Основен акцент е покривната изолационна система ISOTEC предназначена за изграждане и изолиране на скатни покриви.

Системата ISOTEC осигурява всичко необходимо за изолирането на покрива: 
цялостна обшивка;
хидроизолация;
топлоизолация;
пароизолация;
вентилация под керемидите;
стабилна основа и прави редове за керемидите.
 
ISOTEC гарантира :
- най-високо качество  на покрива;
- отлична енергийна ефективност;
- дълъг живот на покрива;
- безпроблемна експлоатация;
- бърза работа и кратки срокове за направ на покрива.
 
Основно същностно пледимство на системата ISOTEC е, че тя изнася топлоизолацията над носещата конструкция, което позволява да се постигне цялостна и качествена изолация, свеждат се до минимум топлинните загуби и се елиминират проблемите с влага и мухал. Изнасяйки топлоизолацията над конструкцията осигурява безпроблемно свързване на фасадната и покривната топлоизолации, с което се гарантира целостта и качеството на топлоизолация.
 
Топлоизолационният слой при системата ISOTEC е с отличен коефициент на топлопроводимост – λ = 0,024 W/m.k., което позволява с по-малка дебелина да се постигне по-висока степен на топлоизолация.
 
Хидроизолацията при ISOTEC се осигурява от алуминиев слой, който е устойчив на всякакви атмосферни влияния, не се напуква, не корозира и на практика е вечна хидроизолация.
 
 В панелите ISOTEC има вграден специален ALUZINK профил, върху който се нареждар керемидите и който гарантира вентилацията и оттичането на евентуални течове по керемидите директно в олука. Върху ISOTEC могат да се поставят всички съществуващи керемиди.
 
Системате ISOTEC се произвежда вече 27 години и се използва в цяла Европа, като се е докозола като най-добрия начин за изолиране на покрива. За 4 години и половина ISOTEC се доказа като качествена система  и в България.
 
АБЕЛИД ЕООД осигурява доставката на системата ISOTEC и провежда безплатна консултация за правилния монтаж на панелите.

Адрес
Казанлък, ул. Гурко 4, офис 1, Казанлък
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията АБЕЛИД - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката