За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма АДЖЕНДА БГ - ЕООД в София на адрес ул. Братя Чакрин 16, София може да е неправилно изписана като ADJENDA BG - EOOD v Sofiia na adres ul. Bratia CHakrin 16, Sofiia или ЬАЭЕХАЬ ФЖ - ЕДДА у Ядос, хь ьаиея кв. Фиьш, ~ьнисх 16, Ядос, . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@агенда.бг или доосcе@ьжехаь.фж
АДЖЕНДА БГ - ЕООД
Web: https://agenda.bg/
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Братя Чакрин 16, София
Телефон: 00359878243632
Телефон 2: 00359888522290
Телефон 3: 00359877233131


ДДС номер: 200369907
Дата на добавяне: 20.11.2011
Дата на актуализация: 05.12.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 33471 пъти
Оценка 5 - 33471 прегледа
Категории:

Презентация на фирмата.

Чрез "АДЖЕНДА  Тренинг Солюшънс" ООД Ви предлагаме широк спектър на бизнес и софт скилс тренинг решения. Независимо от голямото портфолио от обучителни услуги и продукти, фокуса ни е запазен върху изцяло интерактивни методики на обучение, гарантиращи максимална включеност на участниците и висока степен на задържане и приложимост на новите знания. Ние рядко предлагаме готови учебни модули, тъй като отделяме особено внимание както на предварителното индивидуално планиране, проучване и адаптиране на обученията ни, така и на последващия трансфер на знание. Може би поради тези причини
имахме привилегията и удоволствието за последните 5 години да реализираме с наши клиенти повече от 550 тренинг дни и успешно да обучим 12500 служители от над 200 различни компании, работещи във всички индустрии и сектори на българската икономика.
 
ПОВЕЧЕ ОТ ЕКСПЕРТИ В ПРОВЕЖДАНЕТО НА ФИРМЕНИ СЪБИТИЯ 
 
Фирмените и конферентни събития, които АДЖЕНДА организира са не само заредени с енергия и преживяване, но и се отличават със своята креативност и начина, по който подкрепят вашето послание. Над 60 български фирми ни се довериха до момента за организацията на техните специални събития. Към тях с гордост прибавяме и 8 компании от чужбина – от Румъния, Русия, Македония, Австрия, Словения, Германия, Франция, Холандия, които избраха България за място на провеждане на техните фирмени конференции или партньорски срещи.
 
ТИЙМБИЛДИНГ СЪБИТИЯ С МАКСИМАЛНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ
 
Възможностите, които предлагаме са за десетки видове активности на открито, занимателни или екстременни препятствия и други, които ще предизвикат не само силни емоции, но и са предназначени за:
- подобряване на вътрешно фирмената комуникация
- споделяне и изграждане на доверие
- ефективна работа в екип и приобщаване на нови членове
- взимане на решения в екип и постигане на резултати
- развитие на личностни качества, нагласи и поведенчески модели, които се отразяват на продуктивността
 
УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ
 
Можем да ви окажем съдействие в почти всички области на функцията HR. В това отношение в екипа на АДЖЕНДА не сме типични консултанти, а хора с над 10 годишен професионален практически опит в областта. От нас може да получите изключително добре развити услуги по анализ на нуждите и изследване на ефекта от обучения, дейности по специализиран подбор и оценка - Recruitment & Assessment LAB, както и да ви помогнем в процеса по администриране на заплащането на персонала. По наше скромно мнение твърдим, че притежаваме една от най-добре адаптираните за български условия методики за анализ на мотивационната среда и организационния климат в организацията.
 
 
УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ
 
Ще ви подкрепим в разработването на проектни-предложения, управление, отчетност, координация и администриране на дейности финансирани от Европейските структурни фондове и по-специално по ОП „Развитие на Човешките Ресурси 2007-2013”, с което се надяваме да не се наложи да натоварвате допълнително ваши служители.
 
 
ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ
 
В допълнение на основната си дейност АДЖЕНДА БГ извършва професионални писмени и устни преводачески услуги предимно на текстове и материали с висока сложност и специализация. Имаме и сключен договор с Консулски отдел на МвНР за извършването на официални преводи и легализации на документи.

Адрес
ул. Братя Чакрин 16, София, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията АДЖЕНДА БГ - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката