За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма АЙ ЕФ ДЖИ ЛИЗИНГ - АД в София на адрес кв. Лозенец, ул. Бисер 16 може да е неправилно изписана като AJ EF DJI LIZING - AD v Sofiia na adres kv. Lozenetc, ul. Biser 16 или ЬЭ ЕО АЭС ВСЮСХЖ - ЬА у Ядос, хь ьаиея ну. Вдюехеъ, кв. Фсяеи 16 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@ифглеасинг.еу или доосcе@сожвеьясхж.ек
АЙ ЕФ ДЖИ ЛИЗИНГ - АД
Web: https://www.ifgleasing.eu
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: кв. Лозенец, ул. Бисер 16
Телефон: 0035929614824
Телефон 2: 0035929610011
Телефон 3: 00359894999947


ДДС номер: BG 200115990
Дата на добавяне: 13.01.2012
Дата на актуализация: 10.12.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +7

Тази компания бе разгледана: 33490 пъти
Оценка 5 - 33490 прегледа

Кои сме ние?
 
С нарастващите нужди на ценителите на истински качествената кухня в България се роди идеята за създаването на Есте – един ресторант, различен от всички останали.
 
„Ай Еф Джи Лизинг“ АД е небанкова финансова институция, вписана в регистъра на Българска Народна Банка и регистрирана като администратор на лични данни съгласно Закона за защита на личните данни. Дружеството стартира своята основна дейност през 2012 г. като част от руска инвестиционна група.
 
Основната дейност на „Ай Еф Джи Лизинг“ АД е предоставяне на потребителски кредити на физически лица и финансиране на малки и средни предприятия. В отговор на нуждите на Вас, нашите клиенти, дружеството предлага индивидуален подход и максимално гъвкави условия за всеки един от своите кредитни продукти.
 
Експертното обслужване и индивидуалният подход са в основата на нашата политика. Изграждането на коректни и дългосрочни отношения с нашите клиенти е водещ принцип в работата на екипа ни от професионалисти. Затова, разширявайки своята клонова мрежа, ние се стремим да бъдем в близост до Вас, за да получите максимално бързо нашето експертно предложение за Вашето финансиране.
 
Защото ние сме Експертът в кредитирането...
 
 
Имате нужда от пари за текущи нужди, за покупка на жилище или за финансиране на бизнеса Ви?
 
„Ай Еф Джи Лизинг“ АД Ви предлага гъвкави условия на кредитиране и индивидуални решения спрямо Вашите потребности.
 
Какво Ви предлагаме?
 
„Ай Еф Джи Лизинг“ АД Ви предлага професионално облужване и консултиране при кандидатстване за кредит предвид Вашата необходимост от парични средства.
 
Какви са нашите предимства?
 
Финансиране на физически лица и малки и средни предприятия;
 
Конкурентни лихвени условия на кредитните ни продукти;
 
Гъвкави решения спрямо нашите клиенти;
 
Разнообразен портфейл от кредитни продукти;
 
Експертно обслужване и консултация.
 
Какви кредити предлагаме?
 
Микрокредит
 
Кредит от 50 до 399 лева за покриване на текущи потребности или при необходимост от пари за кратък период от време. Максимално улеснени условия при кандидатстването и отпускането на средствата.
 
Кредит Баланс
 
Кредит от 500 до 3 000 лева, предназначен за потребителски нужди, за ремонт на Вашия дом или автомобил, за обучение, за почивка или за рефинансиране на Ваши задължения. Фиксиран лихвен процент и възможност само да определите периода, за който ще ползвате отпуснатия кредит.
 
Кредит Стабилност
 
Кредит от 3 000 до 10 000 лева предоставян за потребителски нужди, за покупка на автомобил или жилищно обзавеждане, за покупка на битова техника или обучение, за рефинансиране на задължения или просто при необходимост от пари.
 
Кредит Трета възраст
 
Кредит от 150 до 1000 лева, предназначен за хора в пенсионна възрсат. Максимално улеснени условия за кандидатстване и преференциални лихвени проценти.
 
Кредит Развитие
 
Кредит от 10 000 до 300 000 лева, предназначен за покупка или ремонт на жилище, офис, земя или за финансиране на Вашия бизнес. Кредит с обезпечение и максимално гъвкави условия. Изготвя се индивидуален план за всеки наш клиент с цел максимално удовлетворяване на потребностите му. Лихвеният процент се определя индивидуално и спрямо периода на финансиране.
 
 
За допълнителна информация се свържете с нас на тел: 0700 19 120 или e-mail: office@ifgleasing.eu

Адрес
кв. Лозенец, ул. Бисер 16, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията АЙ ЕФ ДЖИ ЛИЗИНГ - АД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката