За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма АЛФА ТРАНС БЪЛГАРИЯ - ООД в Пловдив може да е неправилно изписана като ALFA TRANS BYLGARIIa - OOD v Plovdiv или ЬВОЬ ШИЬХЯ ФЩВЖЬИССь - ДДА у Звдуасу . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като алфатрансбг@гмаил.cом или ьвоьшиьхяфж@жпьсв.cдп
АЛФА ТРАНС БЪЛГАРИЯ - ООД
E-mail:

Пощенски код: Ул. Хан Кубрат 1 ; ет.6 ; офис 604 Делови център “ Пловдив “
Държава: България
Град: Пловдив
Телефон: 0035932676565
Телефон 2: 0035932676666
Телефон 3: 00359897995089


ДДС номер: 115878268
Дата на добавяне: 16.11.2011
Дата на актуализация: 12.11.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33163 пъти
Оценка 5 - 33163 прегледа

Имаме удоволствието да ви предложим услугите ни за организиране на  транспорт на стоки от и до всички точки на Европа. Благодарение на дългогодишното пазарно присъствие и на своята политика днес фирмата има стабилни позиции в областта на международния автомобилен транспорт. 

Фирма “Алфа транс България” е дружество с ограничена отговорност, с предмет на дейност спедиция по международен транспорт. Дейността се извършва от съдружниците, които имат повече от седемнадесетгодишен опит в тази област. Още със създаването си фирмата има вече изградена мрежа от клиенти и превозвачи. 
Наша основна цел е да предложим на клиентите си възможно най-добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, като се стремим да удовлетворим всичките им изисквания. Фирмата разполага с офиси в Гърция, България и Румъния. Вярваме, че имаме възможностите да ви предоставим качествено спедиторско обслужване на цели и групажни пратки по необходимите ви релации. 
Бихте могли да се обърнете към нас с всички въпроси, които касаят конкретни дестинации или условия по транспорта. В кратък срок ще ви изготвим оферта за интересуващите ви цени и релации. 
            Винаги сме на ваше разположение .

Адрес
Пловдив Ул. Хан Кубрат 1 ; ет.6 ; офис 604 Делови център “ Пловдив “
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията АЛФА ТРАНС БЪЛГАРИЯ - ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката