За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма АСМ - ЕООД в Монтана на адрес ул. Гоцо Митов 5 може да е неправилно изписана като ASM - EOOD v Montana na adres ul. Gotco Mitov 5 или ЬЯП - ЕДДА у Пдхшьхь хь ьаиея кв. Ждъд Псшду 5 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@аcм-монтана.cом или доосcе@ьcп-пдхшьхь.cдп
АСМ - ЕООД
Web: https://www.acm-montana.com/
E-mail:

Пощенски код: 3400
Държава: България
Град: Монтана
Адрес: ул. Гоцо Митов 5
Телефон: 0035996391515
Телефон 2: 00359888769348

Факс: 0035996300755
ДДС номер: BG 111544611
Дата на добавяне: 12.02.2012
Дата на актуализация: 07.01.2016

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 34294 пъти
Оценка 5 - 34294 прегледа
Категории:

 

 
АСМ ЕООД е официален дистрибутор на препарати за растителна защита и на семена на световноизвестни фирми като БАСФ, БАЙЕР (Германия), КВС Семена (Австрия), ДЮПОН, МОНСАНТО и ПИОНЕР (САЩ), СУММИТ АГРО (Япония), РУСТИКА и КАЛИОПЕ (Франция). Предлагат се и продукти на други фирми по желание на клиента. 
 
В Агроцентъра могат да се намерят всички видове български и вносни комбинирани торове, амониева селитра, стабилизирана амониева селитра и карбамид. 
 
Фирмата търгува в цяла Северозападна и Централна Северна България - от Видин до Русе. Нейни клиенти са частни производители, фирми, кооперации, арендатори. Предлаганите продукти са с високо качество и на най-добри цени в сравнение с останалите конкурентни фирми в региона. 
 
Основен принцип в работата на фирмата е отложеното плащане. Срокът за издължаване за всички продукти за есенници - ечемик, пшеница, ръж и други, е краят на юли, а за пролетниците - слънчоглед, царевица, рапица и други, е краят на септември. Клиентите могат да се издължават и със земеделска продукция по пазарни цени, валидни към момента на издължаването. 
 
Фирма АСМ разполага с публични складове в базите си в Монтана и в Дреновец с обща вместимост 18 000 тона, в които има възможност за съхранение на зърно. 
 
Агроцентърът притежава собствен транспорт. Доставките се извършват до мястото, посочено от клиента. С транспорт на фирмата може да се извозва и зърно за съхранение. 
 
Фирмата разполага с модерно обзаведена лаборатория за анализ на качествените показатели на всякакъв вид зърнена продукция по БДС и ISO 9001:2000(международен стандарт). 
 
На разположение на клиентите са две електронни везни до 60 тона - в Монтана и в Дреновец. 
 
В селскостопанската аптека на агроцентъра могат да се намерят всички малки разфасовки на препарати за растителна защита, торове и семена, необходими за частния производител, както и различни консумативи и изделия за градината. Тук купувачите ще получат и компетентен съвет от консултант-продавач.Фирмата разполага и с бензиностанция. Предлаганите горива - евродизел и бензин А95 с добавки, се доставят от румънската рафинерия на OMV. Маслата са на фирмите ТОТАЛ и ПРИСТА ОЙЛ. Цените са атрактивни.В бъдеще предстои разширяване дейността на агроцентъра в посока затваряне цикъла при семената - от семепроизводство на пшеница, царевица и слънчоглед през заготовка и пакетиране на същите с машини на CIMBRIA HEID (Австрия) и предлагане на пазара.

Адрес
ул. Гоцо Митов 5, Монтана 3400
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията АСМ - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката