За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
GUEST HOUSES BG

Търсене на фирма Аксесоари за мобилни телефони и таблети от SmartStyle.bg в София на адрес жк. Лозенец, бул. Арсеналски 11, ап. 2 може да е неправилно изписана като Aksesoari za mobilni telefoni i tableti ot SmartStyle.bg v Sofiia na adres jk. Lozenetc, bul. Arsenalski 11, ap. 2 или Ьняеядьис юь пдфсвхс шевеодхс с шьфвешс дш ЯпьишЯшщве.фж у Ядос, хь ьаиея эн. Вдюехеъ, фкв. Ьияехьвянс 11, ьз. 2 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като смартстъле@маил.бг или япьишяшщве@пьсв.фж


Web: https://smartstyle.bg
E-mail: Аксесоари за мобилни телефони и таблети от SmartStyle.bg

Пощенски код: 1420
Държава: България
Град: София
Адрес: жк. Лозенец, бул. Арсеналски 11, ап. 2
Дата на добавяне: 05.08.2014
Дата на актуализация: ..

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 101 пъти
Оценка 1 - 101 прегледа
Адрес
жк. Лозенец, бул. Арсеналски 11, ап. 2, София 1420
България
Покажи по-голяма карта


SmartStyle.bg е онлайн магазин за мобилните аксесоари, в който ще намерите последните модели калъфи и протектори за телефони и таблети на изгодни цени от лидерите в бранша - Cellular Line, One for All, Momo Design и други. Направете своя избор и оборудвайте своя iPhone, Samsung, Sony, Huawei, HTC и други на едни от най-ниските цени в интернет. С нас вие ще получите 12 месеца гаранция, коректно отношение и не на последно място бърза доставка до всяка точка на страната.

Коментари за компанията Аксесоари за мобилни телефони и таблети от SmartStyle.bg:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Телекомплект АД

   Изграждане на телекомуникационни съоръжения, телефонно и радиостроителство.


 2. Вега 2002

  Интернет магазин за продажба на GSM апарати и аксесоари. 


 3. Омнител

  Фирма за сервизно обслужване на GSM апарати. Занимава се с:Прогностичен анализ за развитието на пазара на мобилни комуникации за близките 10 годиниУслуги с добавена стойност в ИнтернетЧетвърто поколение мобилни комуникации - UBMTS


 4. Евросат

   Директен внос на сателитни и кабелни системи. 


 5. Унител - Банишки и сие СД

   Инженеринг и локални съобщителни системи. Внос и доставка от склад на телефонни апарати, телефонни централи за офиси, учреждения и хотели. Механични и електронни активни и пасивни елементи. Производство на таксуващи устройства на телефонни разговори. 


 6. Юнит комерс ООД

  . Благодарение на собствената мрежа от магазини и дилъри Юнит комерс ООД се налага, като един от водещите доставчици на мобилни телефони и аксесоари за тях. С оглед на непрекъснато нарастващия брой клиенти и предлагането на...


 7. Бетамарк ЕООД

  Производство на цифрови и аналогови домофонни системи, аудио и видео домофонни апарати, кодови брави, ново поколение автомати за стълбищно осветление, сигнално-повиквателни системи за болници.


 8. Балкантел ООД

  Проектиране, доставка, изграждане, техническа поддръжка и ремонт на телекомуникационни системи, системи за радиоразпръскване,навигационно, електронно, измервателно и калибрационно оборудване, системи за сигурност.  


 9. Мигтон - Нет ЕООД

  Доставка, монтаж, инсталация и програмиране на телефонни централи.


 10. Ериксон Телекомюникейшънс България ЕООД

   Доставка, монтаж и сервиз на телекомуникационно оборудване. Съоръжения и системи за изграждане на телекомуникации, мултимедия, ISDN, PSTN АТМ, Х 25 и други. Мобилна телефония.