За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Алмакс ЕООД в София на адрес Георги Караславов 2 може да е неправилно изписана като Almaks EOOD v Sofiia na adres Georgi Karaslavov 2 или Ьвпьня ЕДДА у Ядос, хь ьаиея Жедижс Ньиьявьуду 2 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като алмаx@абв.бг или ьвпьx@ьфу.фж
Алмакс ЕООД
Web: https://www.almaxbg.com/
E-mail:

Държава:
Град: София
Адрес: Георги Караславов 2
Телефон: 00359898598071
Телефон 2: 00359898598086
Телефон 3: 0035929252402


ДДС номер: 30174188
Дата на добавяне: 20.05.2017
Дата на актуализация: 18.05.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 26107 пъти
Оценка 5 - 26107 прегледа


   

АЛ МАКС ЕООД         

Производство и монтаж на алуминиева и pvc

дограма, стъклени витрини, врати, стъклопакети

и обработени стъкла за мебелната

промишленост.

 

За нас всеки клиент е специален

 

Уважаеми Дами и Господа,

С настоящата презентация имаме удоволствието да представим на Вашето внимание фирма “АЛ МАКС” ЕООД. Създадена през 1997 г. с основна дейност търговия с алуминиеви профили, прилежащи към тях аксесоари и производство на стъклопакети. За десет години дейност фирмата се развива с отлични темпове и показатели. Основен приоритет е разширяването на търговската мрежа в различни региони на страната. На територията на страната фирмата има четири рекламни офиса и четири в гр. София. През 1999г. е открито представителство в Плевен, през 2000г. във Враца. Регионалните представителства успешно предлагат продуктите на фирмата и в близките им градове, покривайки основна част от България. От 1999г. фирмата има собствен цех за производство на алуминиеви конструкции, който в последствие се разшири и с производство на pvc конструкции и цех за производство на стъклопакети.

Развивайки своята ефективност и непрекъснато разширявайки дейността си и своите контакти, днесАл Макс” ЕООД осигурява стабилна подкрепа , качествено обслужване и коректност на своите клиенти.

Фирмата разполага със собствена производствена база, организирана в три направления:

РVС прозоречни системи

Фирма Ал Макс» ЕООД работи с доказаната на международния пазар, немска фирма "REHAU". Многокамерните профили и цветови вариации създават отлична топло и звукоизолация, както и красиви форми допринасящи за Вашия уют.

 

Фирмата работи с висококачествен обков за ПВЦ дограма МАСО - Австрия.

 

Алуминиеви конструкции

По настоящемАл Макс” ЕООД работи с гръцки профили, изработва и монтира алуминиеви врати и прозорци, с прекъснат и без прекъснат термичен мост от системите ЕТЕМ

 

Стъклопакети

Фирма “Ал Макс” ЕООД разполага със собствен цех за производство на стъклопакети. Стъклата са на чешката фирма GLAVERBEL. Предлагаме богат асортимент от релефни и матирани единични стъкла както и изработка на обикновени стъклопакети и стъклопакети с нискоемисионно стъкло.От 2006г. фирмата се занимава и с обработка на стъкла за мебелната промишленост.

 

Монтажните екипи са на разположение на нашите клиенти за компетентни консултации относно функционирането и правилната експлоатация на дограмата. Предлагаме кратки срокове на изпълнение, бърза доставка до клиента със специализиран транспорт на фирмата.

 

Офертите се изготвят индивидуално на специализиран софтуер , като едновременно с това клиентите получават подробна информация за предлаганите продукти на фирмата. Всеки служител е преминал обучение, съобразно позицията , която заема , което непрекъснато се подобрява с участие в семинари и презентации на нови продукти и услуги. Така повишаваме качеството на обслужване в офисите на фирмата ,

 

АЛМАКС”ЕООД предоставя 24 месечен гаранционен срок и сервизно обслужване на готовата продукция.

Фирмата е изпълнител на РУС прозоречни системи , алуминиеви конструкции , окачени фасади , стъклени витрини, портали тип ”хармоника”, врати с фотоклетка, отваряне тип “фолсваген” с всички видове стъклопакети , както и голям брой обществени поръчки и клиенти за смяна на дограма.

В стремежа си да подобри качеството и поради изискванията на Европейските пазари фирмата изгради системата за производствен контрол ISO 9001:2000 и защити сертификат пред Bureau Veritas Certification”.

След всичко гореизложено , въз основа на натрупаният с годините опит и висок професионализъм, можем да твърдим, че фирма “АЛ МАКС” ЕООД отговаря на различните изисквания точно, "по Ваш вкус", ... защото всеки един клиент е различен по свой начин. Именно готовността за диалог и за намиране на индивидуалното решение ни прави компетентен и надежден партньор.

С надежда за бъдещо сътрудничество 

Искрено Ви поздравявам 

инж. Методи Димов

Адрес
Георги Караславов 2, София
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Алмакс ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката