За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Алма Холидейз ООД в София на адрес бул. Шипченски проход 19 може да е неправилно изписана като Alma Holidejz OOD v Sofiia na adres bul. Shipchenski prohod 19 или Ьвпь Гдвсаеэю ДДА у Ядос, хь ьаиея фкв. Ягсз`ехянс зидгда 19 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като софя@алмахолидаъс.нет или ядо,@ьвпьгдвсаьщя.хеш
Алма Холидейз ООД
Web: https://almaholidays.net/
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: бул. Шипченски проход 19
Телефон: 0035929713644
Телефон 2: 0035929712444

Факс: 0035929715351
ДДС номер: BG 121759397
Дата на добавяне: 27.09.2009
Дата на актуализация: 02.10.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +3

Тази компания бе разгледана: 15886 пъти
Оценка 5 - 15886 прегледа

Основен предмет на дейност на “Алма Холидеиз” са посрещане и обслужване на чуждестранни туристи в Република България, организацията и продажбата на допълнителни екскурзии и мероприятия, конгресен туризъм, организиране и продажба на екскурзии и почивки за български граждани в чужбина. 
Основни външни пазари, на които дружеството оперира като приемащ туроператор са: Русия, Украйна, Беларус, Молдова, Македония, Чехия, Словакия, Унгария, Сърбия, Дания, Холандия и др. 
Дружеството поддържа дългосрочни, стабилни и перспективни бизнес взаимоотношения с едни от най-сериозните туроператорски структури на тези пазари. 
Компанията е собственик на комплекс „Жасмин клуб” в КК „Слънчев Бряг”. „Алма Холидейз„ е съинвеститор и в други проекти, като осъществява менажирането и експлоатационната поддръжка. Всички тези Ваканционни Комплекси са успешно реализирани и се радват на голям интерес от многобройни чуждестранни контрагенти и туроператори. 
За летния туристически сезон разполагаме с договориран контингент на Българското Черноморско крайбрежие, осигурени в над 70 хотела от различна категория – от 2 до 5 звезди. 
Туроператорската структура на “Алма Холидейз” ООД включва централен административен офис находящ се в гр.София, централен офис “Черноморско крайбрежие” находящ се в ТК “Слънчев бряг” . Дружеството осъществява своята дейност във всички български туристически комплекси и центрове: Слънчев бряг, Златни пясъци, Албена, Елените, Дюни, Созопол, Несебър, Приморско, Боровец, Пампорово, Банско и др.. 
С цел подобряване качеството на обслужване на своите туристи “Алма Холидейз”ООД има разработена своя собствена програма от допълнителни екскурзии и мероприятия, а така също и екип от мениджъри и екскурзоводи, притежаващи необходимата професионална и езикова квалификация. 
Приоритетен туристически регион за развитие, дейността на дружеството е Южно черноморие, където понастоящем “Алма Холидейз”ООД е най-големия приемащ туроператор, работещ на пазар “Източна Европа”. 
Друг съществен елемент от дейността на дружеството е организирането и продажбата на екскурзии и почивки на български граждани в чужбина. 
Приоритетни дестинации в това отношение са: Дубай – Обединени Арабски Емирства; Солун, Халкидики – Гърция; Кушадасъ, Анталия, Истанбул, Бодрум, Мармарис – Турция, Тунис – Хамамет, Сус, Монастир, Испания – Коста Брава, Коста Дел Бересме, Коста Дел Сол, Тенерифе, Тайланд, Доминиканска Република, Куба, Египет и др. По тези направления “Алма Холидейз”ООД разработва свои чартърни самолетни и автобусни програми. 
Основен сегмент от пазара за дружеството представляват клиентите със средни за страната доходи, с оглед на дългосрочна стратегия за развитие на масов, а не на ексклузивен туризъм и поради тази причина акцента се поставя върху по-достъпните автобусни и самолетни екскурзии и почивки. 
Друго направление, по което работи активно „Алма Холидейз” е издаването на самолетни билети за цял свят, организирането на индивидуални пътувания, конгресен, бизнес и специализиран туризъм. 
Отчитайки политическите и икономически тенденции на развитие на страните от Централна и Източна Европа, “Алма Холидейз”ООД е заинтересована от разширяване на своето присъствие на нови и перспективни туристически пазари, както от страна на приемащ, така и от страна на изпращащ туроператор. 
 
ОСТАНАЛОТО ГО ЗНАЕТЕ : ЦЕНИ И КАЧЕСТВО БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ! 

Адрес
бул. Шипченски проход 19, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Алма Холидейз ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката