За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Американска кръчма SALOON в Банкя на адрес Национален хиподрум, бул. Стефан Стамболов 187 може да е неправилно изписана като Amerikanska krychma SALOON v Bankia na adres Natcionalen hipodrum, bul. Stefan Stambolov 187 или Ьпеисньхянь нищ`пь ЯЬВДДХ у Фьхн, хь ьаиея Хьъсдхьвех гсздаикп, фкв. Яшеоьх Яшьпфдвду 187 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като салоон@маил.бг или яьвддх@пьсв.фж
Американска кръчма SALOON
Web: https://www.saloon-bg.com
E-mail:

Държава: България
Град: Банкя
Адрес: Национален хиподрум, бул. Стефан Стамболов 187
Телефон: 00359888619676
Телефон 2: 00359888275405


Дата на добавяне: 12.01.2010
Дата на актуализация: 09.06.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +5

Тази компания бе разгледана: 34933 пъти
Оценка 5 - 34933 прегледа

Бъдете наши гости на поредният фестивал за Кънтри музика и Уестърн забавления с участието на множество кънтри банди и индивидуални изпълнители. След успеха на „Country West Fest” 2011 през Май миналата година, ние с радост Ви представяме вторият - „Country West Fest” 2012. Подкрепата на Община Банкя, Saloon, Jack Daniel`s, Загорка, Флорина, Пепси и др. ще гарантира фестивалът отново да се превърне в незабравимо преживяване.

Фестивалът ще забавлява софиянци и гости на София на 09 -ти и 10-ти (събота,неделя) Юни 2012 г. Очакваме над 3000 любители на кънтри музиката, уестърн културата и вкусната текс-мекс кухня да посетят събитието. Не случайно избрахме и местоположението на феста: Национален Хиподрум с наличните няколкостотин коне и „Американската кръчма Saloon” с ненадминатата си уестърн атмосфера.

Фестивалът ще отвори врати събота по-обяд и ще бъде открит лично от Кмета на гр. Банкя г-н. Рангел Марков. Веднага след това на огромната, специално построена сцена до “Американската кръчма Saloon” ще забият кънтри бандите Lilly of the West, Roy Sturn & Stetson, Медикус, Калиана, SEVI BAND, BOKO BLUES BAND и разбира се американецът Jeff Groves - певец, композитор и продуцент от Тексас. По-късно от сцената ще има изяви и на други кънтри изпълнители. Прекрасните момичета от балет „Веда джуниър” ще танцуват Кан-кан и всички желаещи ще могат да им правят компания на дансинга.

Докосването до Американския стил на живот ще подсили професионалното родео осигурено от www.western.bg и парада на ретро автомобили и мотоциклети. Почетен гост на Фестивала ще бъде и българския каубой, легендата на нашето кино Джоко Росич. Школа по езда и стрелба с лък „Пътят на коня и лъка”, ще представят невероятните си умения на стрелба от гърба на коня, а на специално изграден стрелкови манеж ще бъдат на разположение за гостите на фестивала. С неповторимия си чар, водещата Катя Дончева ще забавлява публиката с конкурси и томболи с много награди осигурени от нас.

През двата дни много барбекюта разположени в околността ще предлагат вкусни изненади. Мокри барове ще отуляват жаждата на всички зажаднели посетители с безалкохолни и алкохолни напитки. Kрасиви хостеси ще играят с публиката на различни тематични игри. Разбира се ще има много забавления и изненади за децата.

40000 W звук, над 60000 W светлина и уникална украса ще направят празника грандиозен и неповторим. Вечерта с нов сет, под впечатляващите светлинни ефекти, кънтри бандите ще разтърсят околността отново, за да може изживяването да е по „Американски”. Желателно е да се облечем като в „Дивия Запад”, защото ще има конкурс „Cowboy” и „Cowgirl” за тематично облекло. Класацията ще оглавят най-добрите. Наградата ще си заслужава.

Всеки желаещ ще може да направи своята снимка за спомен с подходящи дрехи и декор от професионалните фотографи Ивайло Станев от “CREATIVE HALL” и Божидар Марков, след което ще може да кандидатства в сайта на фестивала за “Best West Shot”. Ще има голяма награда и много други. Отново в www.countrywestfest.com ще се проведе и конкурс за най-добра любителска снимка.

Локация: „Национален Хиподрум” – Банкя, бул. Стефан Стамболов 187,
Американската кръчма “SALOON”, Стария път за Банкя, автобус № 42, маршрутна линия № 10, осигурен паркинг за коли.
Вход: за възрастни 5,00 лв., за деца безплатно. Пазете билетите си, номерата са важни, ще има печеливши.


Адрес
Национален хиподрум, бул. Стефан Стамболов 187, Банкя
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Американска кръчма SALOON:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката