За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма БАЗИЛИКА - ЕООД в Сливен на адрес ул. Боровец №8 може да е неправилно изписана като BAZILIKA - EOOD v Sliven na adres ul. Borovetc No8 или ФЬЮСВСНЬ - ЕДДА у Явсуех хь ьаиея кв. Фдидуеъ Хд8 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като луба_деанова@абв.бг или вкфь_аеьхдуь@ьфу.фж
БАЗИЛИКА - ЕООД
E-mail:

Държава: България
Град: Сливен
Адрес: ул. Боровец №8
Телефон: 0035932621280
Телефон 2: 00359889233698
Телефон 3: 00359885336709


ДДС номер: 115870531
Дата на добавяне: 23.06.2011
Дата на актуализация: 13.08.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33031 пъти
Оценка 5 - 33031 прегледа
Категории:


БАЗИЛИКА ЕООД Строителство на жилищни сгради и топлофициране на сгради. Фирмата е основана 2005 г. и извършва строителство по монолитен способ на жилищни сгради, както и топлофициране на жилищни и обществени сгради. В последния обект на фирмата, който е жилищна сграда на ул. Борба в гр. Пловдив има апартаменти, магазини, гаражи и подземни паркоместа. Сградата е завършена и е с акт 16. В нея има непродадени 1 едностайни апартамента, както и гаражи и паркоместа. НОВО: През месец април 2010 г. започна изграждането на жилищна сграда с апартаменти, ателиета, магазини и гаражи, намираща се в първа градска част на гр. Пловдив, до площад Шахбазян, на ул. Драгоя Божилов 8. Сградата ще е готова за акт 14 в края на месец ноември, а за акт 16 - месец март. В нея има непродадени едностайни и двустайни апартаменти. Начин на плащане: 10% капаро при подписване на договора. Останалата сума - по споразумение. Вид на завършване на сградата: Фасади - топлоизолирани и изпълнени с мазилка на фирма АБО. Стени и тавани - гипсова мазилка. Под на всички помещения - циментова замазка, на терасите - гранитогрес. Фасадна дограма - ПВЦ дограма, остъклена със стъклопакет. Вътрешни врати - дървени, врати за дневната - остъклени с монтирани брави. Входни врати - блиндирани с касови брави. Електрическа инсталация - изпълнена до точка, с монтирани апартаментни и бойлерни табла. ВИК инсталация - изпълнена с полипропиленови тръби, до тапа. Инсталация за телефони, кабелна телевизия и домофони. Луксозен хидравличен асансьор.


Адрес
ул. Боровец №8, Сливен
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията БАЗИЛИКА - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката