За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма БИЮ СИСТ ЕООД в Самоков на адрес ул. Македония 53 може да е неправилно изписана като BIJu SIST EOOD v Samokov na adres ul. Makedoniia 53 или ФСЭк ЯСЯШ ЕДДА у Яьпднду хь ьаиея кв. Пьнеадхс, 53 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@бж-съст.cом или доосcе@фэ-ящяш.cдп
БИЮ СИСТ ЕООД
Web: https://bj-syst.com/
E-mail:

Държава: България
Град: Самоков
Адрес: ул. Македония 53
Телефон: 00359893670700
Телефон 2: 00359893670639


Дата на добавяне: 12.01.2010
Дата на актуализация: 03.08.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33037 пъти
Оценка 5 - 33037 прегледа

 

Ние бихме искали да предоставим на Вас — нашия потенциален клиент, висококачествени продукти, които са направени, за да задоволят напълно Вашите желания и изисквания. Нека да помогнем в избора Ви на дограма и да създадем уют и комфорт в дома Ви.
Продуктите, които предлагаме, са насочени към клиента, поръчващ собствената си дограма за собственото си жилище. Проектирани са безкомпромисно по отношение на качество и надежност, с оптимално съотношение качество/цена. Голямото разнообразие от продукти позволява на всеки да избере точното решение за себе си. Общото между нашите клиенти е, че инвестират своите пари дългосрочно и разумно...
 
защото ние създаваме най-доброто за Вашия дом!
 
"БИЮ СИСТ" ЕООД е на пазара от 2008 година, но с богат деветгодишен опит в бранша. Дейността й е свързана с консултация, проектиране и монтаж на качествена PVC дограма SALAMANDER, SCHUCO, ALUPLAST и AL дограма ETEM, стъклопакети, гаражни врати, охранителни ролетки, комарници, външни ролетни щори, вътрешни щори, комарници, подпрозоречни первази, вентилационни системи AERECO.
Постоянното ниво на висококачествена продукция, развитата производствена и транспортна система, коректността и стриктното изпълнение на бизнес ангажименти в уговорените срокове, ни превръща в желан партньор за крайните потребители.
 
Продуктите, предлагани от нас са гарантирани със сертификати и отговарят на европейските стандарти за качество и изисквания за сигурност.
 
През целия процес от проектиране до монтаж и гаранционно поддържане ние сме в услуга на клиентите, а те ни се отплащат с най-ценната реклама: от човек на човек...
 
защото Вашето удовлетворение е нашата награда!

Адрес
ул. Македония 53, Самоков
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията БИЮ СИСТ ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката