За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Берг - Цитрус Къмпани ЕООД в Асеновград на адрес ул. Моминска №4 може да е неправилно изписана като Berg - Tcitrus Kympani EOOD v Asenovgrad na adres ul. Mominska No4 или Феиж - Ъсшикя Нщпзьхс ЕДДА у Ьяехдужиьа хь ьаиея кв. Пдпсхянь Хд4 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като берг_ангел_cитрус_кимпани@абв.бг или феиж_ьхжев_cсшикя_нспзьхс@ьфу.фж
Берг - Цитрус Къмпани ЕООД
Web: https://berg-citrus.business.bg
E-mail:

Държава: България
Град: Асеновград
Адрес: ул. Моминска №4
Телефон: 0035933198084
Телефон 2: 00359884365765
Телефон 3: 00359896778096


ДДС номер: 200295410
Дата на добавяне: 12.01.2010
Дата на актуализация: 29.11.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +2

Тази компания бе разгледана: 33586 пъти
Оценка 5 - 33586 прегледа

             Фирмата ни се занимава с търговия на плодове и зеленчуци от 2001 година. Първият динамично наложил се разнос за област Пловдив е под име: “Семи - С. Наим” ЕТ. В последствие фирмата се преименува в “Берг Цитрус Къмпани” ЕООД с основна дейност - разнос и търговия на едро с плодове, зеленчуци и екзотични плодове. От 2003 г. сме доставчици по обществени поръчки за област Пловдив. От 2004 г. сме доставчици на веригите магазини на територията на Република България.
           Поддържаме целогодишно целия асортимент от зеленчуци, плодове и екзотика. Стараем се винаги, както на външен вид, така и на вкусови качества, предлаганите от нас стоки да отговарят на очакванията на клиентите ни и на крайният потребител. СЪОБРАЗЯВАМЕ СЕ С ТЪРГОВСКИТЕ ИСКАНИЯ НА ПАРТНЬОРИТЕ СИ И ПРЕДОСТАВЯМЕ ПРОДУКТИТЕ СИ СЪОБРАЗНО ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ИЗИСКВАНИЯ И ЗАКОНОВИТЕ НОРМИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. Високо качество на достъпни цени! 100% ДДС фактуриране, баркод стикиране и етикетиране за  произход, срок на годност, клас на продукти.
           Клиенти на фирмата ни са елитни хотели, ресторанти, супермаркети, хипермаркети в цялата страна.
           Разполагаме със собствен транспорт, който е специално оборудван и отговарящ на изискванията на РИОКОЗ и Агенцията по безопасност на храните.

Адрес
ул. Моминска №4, Асеновград
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Берг - Цитрус Къмпани ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката