За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Бетелгиус ООД в София на адрес кв. „Герман, ул. Манастирска” 1 може да е неправилно изписана като Betelgius OOD v Sofiia na adres kv. „German, ul. Manastirska 1 или Фешевжскя ДДА у Ядос, хь ьаиея ну. „Жеипьх, кв. Пьхьяшсиянь 1 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като стаъков@бетелгеус.cом или яшьщнду@фешевжекя.cдп
Бетелгиус ООД
Web: https://www.betelgeus.com
E-mail:

Пощенски код: 1233
Държава: България
Град: София
Адрес: кв. „Герман, ул. Манастирска” 1
Телефон: 00359896689977
Телефон 2: 00359895443899
Телефон 3: 0035928090121

Факс: 0035929311395
Дата на добавяне: 24.09.2009
Дата на актуализация: 29.11.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 34262 пъти
Оценка 5 - 34262 прегледа
Категории:

 

Бетелгиус ООД е българска компания специализирана в предоставянето на цялостни решения в областта на първичното и вторичното кодиране, маркирането, етикетирането, опаковането и проследяването на продукти. Основната дейност на фирмата е свързана с доставка, монтаж и поддръжка на оборудване за продуктова идентификация и опаковане, както и на висококачествени консумативи за него.
 
От създаването на Бетелгиус ООД през 1993 година мисията на компанията е да осигурява и поддържа качествени и гъвкави решения за своите клиенти, като подобрява по този начин техните конкурентни предимства и работна среда.
 
Портфолиото от иновативни продукти, които предлага Бетелгиус ООД помага за оптимизирането на работните процеси и намаляване на разходите. Това, заедно с изключителното качество на предлаганите решения и високите стандарти на предлаганите допълнителни услуги - сервиз, доставки, обслужване на клиенти - правят Бетелгиус ООД предпочитан партньор, на който можете да се доверите напълно.
 
НАШАТА ФИЛОСОФИЯ И ВИЗИЯ
 
Ние осигуряваме фокусирана върху клиентите система от решения, предлагаща иновативни продукти и услуги, които поддържат високи стандарти се предоставят от мотивирани и висококвалифицирани служители са базирани на дългосрочни взаимоотношения с клиентите ни 
 
ФОКУС ВЪРХУ ВСЕКИ КЛИЕНТ
 
Ние сме фосукирани върху предлагането на това, от което пазарът и клиентите ни имат нужда в действителност. Ролята ни е да развиваме и въвеждаме решения,  които посрещат индивидуалните нужди на всеки наш клиент. Нашите подукти и решения помагат на клиентите ни да реагират бързо и адекватно на всички промени в изикванията на пазара.
 
ФОКУС ВЪРХУ КАЧЕСТВОТО
 
За нас качеството значи постоянно изпълнение на очакванията и изискванията на клиента.
 
За да отговори на изискванията на своите клиенти и с цел запазването на дълготрайни и взаимоизгодни отношения с тях компанията ни въведе редица програми за лоялни клиенти, програми, свързани с оценка и намаляване на разходите за кодиране и опаковане, както и различни кампании по изкупуване на остаряло оборудване и замяната му с ново, модерно и по-надеждно такова.

Адрес
кв. „Герман, ул. Манастирска” 1, София 1233
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Бетелгиус ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката