За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Булад дент ООД в София на адрес ул. Николай Коперник 44 може да е неправилно изписана като Bulad dent OOD v Sofiia na adres ul. Nikolaj Kopernik 44 или Фквьа аехш ДДА у Ядос, хь ьаиея кв. Хсндвьэ Ндзеихсн 44 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като булад@мрежа.нет или фквьа@пиеэь.хеш
Булад  дент ООД
Web: https://buladdent.com/
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Николай Коперник 44
Телефон: 0035929714841
Телефон 2: 0035929713493


ДДС номер: 831195093
Дата на добавяне: 11.01.2010
Дата на актуализация: 28.06.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 33893 пъти
Оценка 5 - 33893 прегледа

БУЛАД ДЕНТ ООД е позната на българския пазар от 1994г. Дейността на фирмата е свързана с внос и продажба на дентални, зъботехнически и медицински инструменти, консумативи и оборудване.

БУЛАД ДЕНТ ООД работи с фирми производители от цял свят и предлага стоки от световно известни компании от държави като Австралия, Австрия, Аржентина, Белгия, Бразилия, Великобритания, Германия, Гърция, Италия, САЩ, Словения, Франция, Холандия, Швейцария, Швеция и др., като в същото време БУЛАД ДЕНТ ООД е изключителен представител на част от тях.

Нашата фирма предлага безплатна поддръжка и следпродажбен сервиз, както и доставка на стоки по кабинетите и монтаж на място на апаратура.

Едно от големите предимства на нашата компания е качеството на продуктите, съчетано по рационален начин с търсенето на пазара и на конкурентни цени.

Дългогодишното участие на фирмата във всички специализирани изложения на територията на България ни позволява да Ви представяме новостите на денталния пазар, както и да утвърдим нашето място като надежден партньор за Вашата практика.

Стоките, предлагани от нас можете да откриете в двата ни магазина в София, на ул.”Николай Коперник” 44 и на бул.”Цариградско шосе” 89, бл. 112, както и в добре разработената ни дистрибуционна мрежа в страната.


Адрес
ул. Николай Коперник 44, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Булад дент ООД:

БУЛАД-ДЕНТ ООД се намира на адрес: гр.София, ул. Николай Коперник №44, тел.: 02 /971 48 44
Дейността на фирмата е свързана с внос и търговия с дентални продукти - апаратура, инструменти и обзавеждане. Подробна информация на адрес: www.buladdent.com

публикувано на 18.11.2011 от BULAD


Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката