За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Булброкърс АД в София на адрес ул. Шейново 7 може да е неправилно изписана като Bulbrokyrs AD v Sofiia na adres ul. Shejnovo 7 или Фквфиднщия ЬА у Ядос, хь ьаиея кв. Ягеэхдуд 7 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@булброкерс.cом или доосcе@фквфиднеия.cдп
Булброкърс АД
Web: https://bulbrokers.com
E-mail:

Пощенски код: 1000
Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Шейново 7
Телефон: 0035924893712

Факс: 0035924893788
ДДС номер: 175057308
Дата на добавяне: 11.01.2010
Дата на актуализация: 11.02.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +2

Тази компания бе разгледана: 33416 пъти
Оценка 5 - 33416 прегледа
Категории:

За нас

Булброкърс ЕАД е небанкова финансова институция, основана през 1997 година. Дружеството се регулира от Комисията по финансов надзор (КФН), вписано е в регистъра на финансовите институции в България от Българска Народна Банка (БНБ) и притежава разрешение за упражняване на дейност от The Financial Services Authority (FSA).

Член е на Българска фондова борса, Централен депозитар, Фонд за компенсиране на инвеститорите, Българска асоциация на лицензираните инвестиционни посредници и се регулира по смисъла на Директиватa за пазарите на финансови инструменти (MiFID).

 

  • Доверие – имаме участие в най-значителните и мащабни сделки на българския капиталов пазар.
  • Опит – притежаваме повече от 10 години професионален опит във финансовия сектор и над 25 хиляди клиента.
  • Качество –стремим се към съвършенство във всяко начинание и предлагаме цялостни пакети от инвестиционни услуги за частни и институционални клиенти. 
  • Авторитет – ние сме пълноправен член на Българска фондова борса - София, на Централен депозитар АД,НА БАЛИП, на Фонда за компенсиране на инвеститорите и се регулираме по смисъла на Директиватa за пазарите на финансови инструменти (MiFID).

Адрес
ул. Шейново 7, София 1000
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Булброкърс АД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката