За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
ERP16.com - Уеб-базирана система за управление на бизнес процеси

Търсене на фирма В.А.Т. ООД в Белоградчик на адрес ул.Миджур 32 може да е неправилно изписана като V.A.T. OOD v Belogradchik na adres ul.Midzur 32 или У.Ь.Ш. ДДА у Февджиьа`сн хь ьаиея кв.Псаэки 32 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като батбел@дир.бг или фьшфев@аси.фж


Web: https://www.bat-bel.com
E-mail: В.А.Т. ООД

Пощенски код: 3900
Държава: България
Град: Белоградчик
Адрес: ул.Миджур 32
Телефон: 003599365400

Факс: 003599365472
ДДС номер: 815107980
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2502 пъти
Оценка 2 - 2502 прегледа
Адрес
ул.Миджур 32, Белоградчик 3900
България
Покажи по-голяма карта


  Фирмата В.А.Т. ООД е създадена през 1992г. от трима инженери от ТК ТАС гр. Белоградчик.Основният предмет на дейност на фирмата е: производство, внос, износ и търговия с телефони и телефонни принадлежности.Освен това фирмата търгува още с:принадлежности и аксесоари за изграждане на компютърни и ISDN мрежи - букси, жакове, терминали, розетки и др.офис и канцеларски материали и консумативи. Предлагат се и различни видове клещи за зачистване на кабели и кримпване на куплунзи и кабелни обувки. 

Коментари за компанията В.А.Т. ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Телекомплект АД

   Изграждане на телекомуникационни съоръжения, телефонно и радиостроителство.


 2. Вега 2002

  Интернет магазин за продажба на GSM апарати и аксесоари. 


 3. Омнител

  Фирма за сервизно обслужване на GSM апарати. Занимава се с:Прогностичен анализ за развитието на пазара на мобилни комуникации за близките 10 годиниУслуги с добавена стойност в ИнтернетЧетвърто поколение мобилни комуникации - UBMTS


 4. Евросат

   Директен внос на сателитни и кабелни системи. 


 5. Унител - Банишки и сие СД

   Инженеринг и локални съобщителни системи. Внос и доставка от склад на телефонни апарати, телефонни централи за офиси, учреждения и хотели. Механични и електронни активни и пасивни елементи. Производство на таксуващи устройства на телефонни разговори. 


 6. Юнит комерс ООД

  . Благодарение на собствената мрежа от магазини и дилъри Юнит комерс ООД се налага, като един от водещите доставчици на мобилни телефони и аксесоари за тях. С оглед на непрекъснато нарастващия брой клиенти и предлагането на...


 7. Бетамарк ЕООД

  Производство на цифрови и аналогови домофонни системи, аудио и видео домофонни апарати, кодови брави, ново поколение автомати за стълбищно осветление, сигнално-повиквателни системи за болници.


 8. Балкантел ООД

  Проектиране, доставка, изграждане, техническа поддръжка и ремонт на телекомуникационни системи, системи за радиоразпръскване,навигационно, електронно, измервателно и калибрационно оборудване, системи за сигурност.  


 9. Мигтон - Нет ЕООД

  Доставка, монтаж, инсталация и програмиране на телефонни централи.


 10. Ериксон Телекомюникейшънс България ЕООД

   Доставка, монтаж и сервиз на телекомуникационно оборудване. Съоръжения и системи за изграждане на телекомуникации, мултимедия, ISDN, PSTN АТМ, Х 25 и други. Мобилна телефония.