За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ВЕХАРТ ЕООД в Пловдив на адрес ул. Патриарх Евтимий 28 може да е неправилно изписана като VEHART EOOD v Plovdiv na adres ul. Patriarh Evtimij 28 или УЕГЬИШ ЕДДА у Звдуасу хь ьаиея кв. Зьши,иг Еушспсэ 28 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като вехарт@абв.бг или уегьиш@ьфу.фж
ВЕХАРТ ЕООД
Web: https://www.vehart.com/
E-mail:

Пощенски код: 4000
Държава: България
Град: Пловдив
Адрес: ул. Патриарх Евтимий 28
Телефон: 0035932624105

Факс: 0035932624100
Дата на добавяне: 07.03.2014
Дата на актуализация: 07.03.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +3

Тази компания бе разгледана: 3127 пъти
Оценка 5 - 3127 прегледа

Натрупаният опит и добрите контакти с водещи производители CJSC “Investlesprom”, JSC ”Kommunar”, ”Mondi Packaging Paper”, “Billerud” и др. ни дават възможност да предлагаме неизбелена и избелена крафт хартия, микрокрепирана хартия - подходяща за изработване на торби за насипни продукти и всякакви видове книжни чували и кесии по размери роли и формати съобразени с желанието на клиентите. Много здрава хартия, позволяваща използването на по-ниски грамажи за производство на редица видове торби. Има добри печатни свойства Доставчици сме на флутинг,тестлайнер-тип хартии използвани за производството на вълнообразния слой и гладките слоеве на велпапето.Всички хартии притежават престижни сертификати.
Потреблението на хартия нараства с бързи темпове. За да отговорим изцяло на нуждите на нашите клиенти ние поддържаме постоянни складови наличности, предлагаме специални цени за редовни клиенти, ценови намаления при количества, доставки по поръчка за специфични формати и видове. Фирмата използва закрита складова площ, главно като депо за разпределение на стоката, а не толкова като място за продължително съхранение, защото в повечето случаи доставената партида стока е предварително договорена с клиента, а също и за конфекциониране на хартиените роли в желания от клиента размер, както и форматиране на листове и бобиниране по желание.
“ВЕХАРТ” ЕООД е създадена като приемник на дейността на “ВЕРИТАС-Милко Плачков” ЕТ регистрирана през 1992г.
Вече осемнадесет години имаме активно присъствие на хартиения пазар в България.Вносители сме на висококачествени крафт хартии и картон използвани в хранително-вкусовата и циментовата промишленост, както и на хартии за велпапното производство.

Адрес
ул. Патриарх Евтимий 28, Пловдив 4000
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ВЕХАРТ ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката