За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ГРИЖОВНОСТ ЕООД в Пловдив на адрес бул. Свобода 15 може да е неправилно изписана като GRIJOVNOST EOOD v Plovdiv na adres bul. Svoboda 15 или ЖИСЭДУХДЯШ ЕДДА у Звдуасу хь ьаиея фкв. Яудфдаь 15 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като гризховност@абв.бг или жисюгдухдяш@ьфу.фж
ГРИЖОВНОСТ ЕООД

Агенция „Грижовност” е стопанска организация, лицензирана към Министерството на труда и социална политика в България, вписана в регистъра на специализираните предприятия и кооперации на хората с увреждания чл.29 от ЗИХУ, член на Националната федерация на работодателите инвалиди и Националния алианс за социална отговорност. Тя предоставя услуги по домовете за възрастни и болни хора, хора с увреждания и грижи за малки деца. Организацията функционира от 2006 година в град Пловдив, предоставяща хуманна алтернатива за обгрижване по домовете и предоставяща възможност да се избегне необходимостта от настаняване в старчески домове.

Дейности:

  • Предоставя добре организирани и качествени услуги в подкрепа на безпомощни възрастни и болни хора; и на хора с увреждания.
  • Подкрепя нуждаещите се в техния стремеж да бъдат независими в техният дом и обществото и по такъв начин подобрява качеството на техния живот.
  • Поддържа  качествена профисионалната дейност в областта на услугите по домовете чрез обучение и преобучение на безработни лица.
  • Предоставя надежни услуги за гледане на деца в услуга на работещи майки и млади семейства.

Персонал:
Работещите в агенцията са две категории: на трудови договори и на граждански договори. На трудови договори са 8 социални асистенти с професионална квалификация втора степен. На гражданси договори – ръководител, координатор, счетоводител, трима наставници и психолог. Обгрижват се според нуждите около 25 човека месечно.

Философия:
Ние вярваме че предоставяки услуги по домовете, ние допринасяме в удовлетворяването на потребностите на широка група от възрастни хора, както и на техните деца и близки, които получават възможността да се реализират в техните професии. Също така смятаме, че тава е една много хуманна алтернатива на обгрижване, където възрастните хора могат да останат по-домовете си, където се чувствуват най-добре. И не на последно място, това е една по-приемлива и по-достъпна от финансова гледна точка възможност, широко разпространена и предпочитана форма по целия свят.


Адрес
бул. Свобода 15, Пловдив
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ГРИЖОВНОСТ ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката