За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР КАВИДЕНТ в София на адрес ул. Рикардо Вакарини, бл. 7а може да е неправилно изписана като DENTALEN TcENTYR KAVIDENT v Sofiia na adres ul. Rikardo Vakarini, bl. 7a или АЕХШЬВЕХ ЪЕХШЩИ НЬУСАЕХШ у Ядос, хь ьаиея кв. Исньиад Уьньисхс, фв. 7ь . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@кавидент.cом или доосcе@ньусаехш.cдп
ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР КАВИДЕНТ
Web: https://www.kavident.com/
E-mail:

Пощенски код: 1404
Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Рикардо Вакарини, бл. 7а
Телефон: 0035924950620
Телефон 2: 00359885850405
Телефон 3: 00359887925737


Дата на добавяне: 16.02.2011
Дата на актуализация: 29.06.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +6

Тази компания бе разгледана: 33520 пъти
Оценка 5 - 33520 прегледа

Нашата клиника се намира в близост до бул. България, леснодостъпна е от центъра и околовръстния път на гр. София. Паркоместа ще намерите директно пред входа.

Автобусните линии 73, 74, 76, 93, 98, 122 и тролейбус 8 (спирка 29-ти ДКЦ) спират на 100 метра от нас.

За нас е важно, Вие да се чувствате удобно и приятно по време на посещението, затова при оборудването и обзавеждането на практиката обърнахме внимание не само на модерно и висококачествено техническо оборудване, но и на обзавеждане в светли, топли тонове и удобни мебели.

За да могат всички наши пациенти да имат лесен и удобен достъп, до клиниката се стига без необходимост от преодоляване на стъпала или бариери.

Ние имаме само една цел:
Здрави и доволни пациенти!

Вие стоите в центъра на нашето внимание! Искаме да се чувствате удобно при нас и след всяко посещение да напускате доволни нашата клиника. Защото за нас Вие сте не само пациент, но и наш партньор: 

  1. Ние държим изключително много на професионалната консултация. Вие трябва – подробно информиран – да решите заедно с нас коя терапия е най-добрата точно за Вас.
  2. Естествено ние съблюдаване всички Ваши желания и нужди.
  3. В допълнение към нашите услуги ние Ви предлагаме и обслужване на високо ниво – от дребни неща като минерална вода и кафе до възможности за финансиране при висококачествена подмяна на зъби.

Нашето изискване: Дентална медицина на най-високо ниво!
Нищо не е толкова добро, за да не може да стане още по-добро, затова ние продължаваме постоянно да се квалифицираме и обучаваме.

Нашето оборудване: Модерно и широкообхватно.
За добра работа е необходимо модерно техническо оборудване, затова нашата практика разполага с пълно и обстойно оборудване: от интраорални камери и дигитален рентген до воден лазер от последно поколение. Всички тези нововъведения спомагат за едно безболезнено, висококачествено и значително по-бързо лечение.

Нашата практика: Една приятна атмосфера 
Ако вече сте ни посещавали, Вие знаете-ние сме добър екип и с нас се работи с удоволствие. Имате още въпроси и предложения? Просто се обърнете към нас!

Воден лазер, дигитален рентген, апекслокатор – Задавали ли сте си въпроса, за какво използваме тези уреди? По-надолу ще Ви запознаем накратко с нашите модерни уреди за дентална медицина.

Воден лазер 

Това е уникален дентален инструмент, който използва комбинация от лазерна енергия и вода за извършването на дентални манипулации - рязане на твърди и меки тъкани (кости, зъби, венци), без да се генерират топлина, вибрации и натиск. Без болка и упойки, без пилители и скалпели CEREC 3 от Sirona® - CAD / CAM Система за керамични коронки и фасети 

CEREC (Chairside Economical Restorations of Esthetic Ceramics) е високотехнологичен продукт, който помага на лекаря по дентална медицина да възстанови функционално и естетично силно разрушени зъби. На кратко, след като зъбът е подготвен за реставрация, препарацията се сканира с 3D камера и дизайнът на модела се обработва на CAD системата. След това модела се изрязва пред очите на пациента от InLab фреза. Какви са предимствата на CEREC
Време
За около два часа пациентът получава максимално естетична и биологично поносима керамична коронка, фасети, инлей или онлей - не са нужни допълнителни упойки и посещения.
Запазва се естествената зъбна структура
Спестява класическото изпиляване за изработката на корона, с далеч по-щадящата CEREC конструкция. CEREC позволява частично изпиляване, на малка по размер, разрушена част от зъба, като възстановява само и единствено тази част.
По-здрава керамика
Фрезованата керамика е по-здрава от ръчно излятата и пресована.
Естетика
Хомогенният порцелан има хамелеонов ефект
Естествен
Може да се направи точно копие на зъба преди препарацията.

Дигитална интраорална камера 

С нейна помощ може да ви покажем места, на които трябва да отделяте повече внимание при грижата за зъбите Ви. Освен това, чрез нея може да видите всички детайли на Вашите нови обтурации или импланти. Вие сте въодушевени от новата Ви коронка? С удоволствие ще Ви разпечатаме нейна снимка!

Микроскопски очила 

При Вашите зъби става въпрос за изключително фини структури и детайли. За да може да ги разпознаем с висока точност, ние използваме микроскопски очила. Те изглеждат като обикновени очила с обектив върху тях. С помощта на прикрепената към тях светлина виждаме зъбите ви в оптимална светлина и при многократно увеличение.

Хигиена: Стерилизация според последните изисквания на ЕС 

Добрата хигиена е едно от най-важните изисквания към една дентална клиника. Ние стерилизираме инструментите си според актуалните изисквания на ЕС. Всеки един процес на стерилизация се документира и данните от него се съхраняват.

Дигитален рентген 

Ние Ви излагаме на рентгеново облъчване само при нужда, като при това използваме модерен, напълно дигитален метод. Дигиталните ни сензори са изключително чувствителни към рентгеновото лъчение, затова е нужно минимално количество рентгенови лъчи – до 90% по малко в сравнение с традиционните методи. Освен това този процес е щадящ околната среда – не се използват никакви реактиви и изключително бърз – снимката се вижда веднага на монитора.

Обработване на кореновите канали 

В случай, че се налага обработване на кореновите канали на зъба, от решаващо значение е бактериите, причиняващи възпалението, да се отстранят напълно. Ние използваме дигитален апекслокатор (Root ZXII на J. Morita), за да определим работната дължина на кореновите канали, като по този начин Ви спестяваме няколко от необходимите рентгенови снимки. При разширяването на кореновите канали използваме специални инструменти (бавнооборотен ендомотор и никел-титанови пили). За стерилизацията на обработения канал използваме лазер, ултразвук и специални разтвори – по този начин се убиват бактериите и в най-малките и труднодостъпни разклонения.

Кофердам 

Кофердамът е фолио от подобен на гума материал. Той се разпъва около определен зъб, за да може да се изолира от останалата част на устната кухина. Това е необходимо, когато зъбът трябва да остане сух или когато трябва да се изолира от бактериите в устната кухина.

Airflow 

При упорити отлагания и оцветявания ние използваме Airflow, специален прахо- и водоструен уред, с помощта на който можем да почистим и полираме Вашите зъби основно и щадящо. Планиране на имплантите чрез 3D-Навигация 

Ако изходната ситуация преди имплантация е трудна, ние можем да планираме процеса чрез 3D-Навигация въз основата на дигитална обемна томография. По този начин можем с точност до милиметър да установим къде точно трябва да се постави имплантът.


Адрес
ул. Рикардо Вакарини, бл. 7а, София 1404
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР КАВИДЕНТ:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката