За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Делойт и Туш в София на адрес бул. Александър Стамболийски No.103 , София Тауър може да е неправилно изписана като Delojt i Tush v Sofiia na adres bul. Aleksandyr Stambolijski No.103 , Sofiia Tauyr или Аевдэш с Шкц у Ядос, хь ьаиея фкв. Ьвеняьхащи Яшьпфдвсэянс Хд.103 , Ядос, Шькщи . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като или
Делойт и Туш
Web: https://www.deloitte.com

Пощенски код: 1303
Държава: България
Град: София
Адрес: бул. Александър Стамболийски No.103 , София Тауър
Телефон: 0035928023300

Факс: 0035928023350
ДДС номер: 30097329
Дата на добавяне: 13.01.2010
Дата на актуализация: 05.02.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 33923 пъти
Оценка 5 - 33923 прегледа
Категории:

За Делойт

“Делойт” е търговската марка, под която десетки хиляди посветени професионалисти от независими дружества по целия свят си сътрудничат в предоставянето на одитотрски услуги, консултинг, консултантски услуги в областта на финансите, услуги по управление на риска и данъчни услуги на определени клиенти. Тези дружества са членове на Делойт Туш Томатсу Лимитид, частно дружество с ограничена отговорност (private company limited by guarantee), регистрирано в Обединеното кралство (“ДТТЛ”). Всяко дружество член предоставя услуги в определен географски район и съгласно законите и професионалните правила на съответната държава или държави, на територията на които извършва дейността си. ДТТЛ помага за координацията на дейността на дружествата членове, но не предоставя самостоятелно услуги на клиенти. ДТТЛ и дружествата членове са отделни и самостоятелни юридически лица, които с действията си могат да задължават само за себе си. ДТТЛ и всяко дружество - член на ДТТЛ, отговарят само за собствените си действия и бездействия. Всяко от дружествата – членове действа под името „Делойт”, „Делойт & Туш”, „Делойт Туш Томацу” или други свързани имена. Всяко дружество - член на ДТТЛ, е структурирано по различен начин, в съответствие с националното законодателство, обичайната практика и други фактори и може да осигурява предоставянето на професионални услуги на съответната територия чрез дъщерни дружества и/или други структури.

За Делойт Централна Европа

Делойт Централна Европа е регионална организация на дружества, организирани от Делойт Сентръл Юръп Холдингс Лимитид, дружество - член на Делойт Туш Томатсу Лимитид в Централна Европа. Услугите се предоставят от дъщерни дружества на Делойт Сентръл Юръп Холдингс Лимитид, които са отделни и независими юридически лица. Дъщерните дружества на Делойт Сентръл Юръп Холдингс Лимитид са едни от водещите дружества в региона, които предоставят професионални услуги чрез над 3600 души, работещи в 41 офиса в 17 държави.

За Делойт България

В България услугите се предоставят от Делойт България EООД и Делойт Одит ООД (наричани заедно “Делойт България”), които са дъщерни дружества на Делойт Сентръл Юръп Холдингс Лимитид. Делойт България е една от водещите организации в страната, която предоставя професионални услуги в сферата на одита, данъчно-правни услуги, консултинга, услуги по управление на риска и консултантски услуги в областта на финансите чрез над 170 местни и чуждестранни професионалисти.


Адрес
бул. Александър Стамболийски No.103 , София Тауър, София 1303
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Делойт и Туш:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката