За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Делтасток АД в София на адрес бул. Цариградско шосе 115Г, офис сграда Мегапарк, тяло Е, ет. 6 може да е неправилно изписана като Deltastok AD v Sofiia na adres bul. Tcarigradsko shose 115G, ofis sgrada Megapark, tialo E, et. 6 или Аевшьяшдн ЬА у Ядос, хь ьаиея фкв. Ъьисжиьаянд цдяе 115Ж, дося яжиьаь Пежьзьин, ш,вд Е, еш. 6 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@делтастоcк.бг или доосcе@аевшьяшдcн.фж
Делтасток АД
E-mail:

Пощенски код: 1301
Държава: България
Град: София
Адрес: бул. Цариградско шосе 115Г, офис сграда Мегапарк, тяло Е, ет. 6
Телефон: 0035928115010


ДДС номер: 128042807
Дата на добавяне: 11.01.2010
Дата на актуализация: 11.02.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +2

Тази компания бе разгледана: 34106 пъти
Оценка 5 - 34106 прегледа
Категории:

 За нас

Кои сме ние

Лидер в онлайн търговията с финансови инструменти

Основан през 1998 г., "Делтасток" АД е водещ инвестиционен посредник, предлагащ онлайн търговия на регионалните и международните финансови пазари. Предметът на дейност на компанията обхваща също брокерски услуги в страната и чужбина, както и търговия за собствена сметка. Делтасток развива успешно дейност и зад граница, предлагайки своите услуги чрез офиса си в Букурещ.

Стремежът на компанията е да осигури най-добрите условия, технологии и качество на обслужване както за институционални, така и за индивидуални инвеститори.

Делтасток е утвърдено име сред финансовите институции в страната, с непрекъснато нарастващо присъствие в сферата на предлагането на инвестиционни услуги в световен мащаб. Като инвестиционен посредник услугите на компанията покриват целия спектър от предмета на дейност, като основно са съсредоточени в предоставяне на услуги чрез платформи за търговия с валута, благородни метали и ДЗР.

Собствени платформи за търговия

Още през 2000 г. Делтасток беше първата българска компания, която предложи онлайн форекс търговия на индивидуалния инвеститор в България. Отново първа разработи и собствени платформи за търговия на международните и вътрешните финансови пазари, които и днес продължава да усъвършенства и развива:

  • Платформата Delta Trading™ (Desktop, Web, Mobile, WAP) позволява търговия с валута, злато и сребро, ДЗР върху акции, индекси, фючърси на суровини и суров петрол, финансови фючърси, както и Борсово търгувани фондове (ETFs). Обединявайки фиксирани и промненливи спредове в една платформа, Делтасток успешно конкурира световните лидери в сектора. Модулът Level 2 на платформата предоставя възможност за търговия в реална ECN/STP среда, при изключително ниски спредове, с дълбока ликвидност, осигурявана от различни доставчици - партньори на Делтасток.
  • Delta Broker е платформа за търговия с ценни книжа, котирани на БФБ-София предлагаща безплатен достъп до второ ниво на информация и всички видове поръчки, поддържани от системата за търговия на БФБ – Xetra.

Платформа за търговия Deltastock MetaTrader 4

Делтасток предлага също търговия през популярната платформа MetaTrader 4 (Desktop, Mobile) - валута, спот злато и сребро.

24-часово обслужване

Делтасток поддържа най-високи стандарти в своята бизнес дейност и се ангажира да отговори на високите изисквания на своите клиенти, предлагайки професионално и навременно обслужване - 24 часа чрез телефон, чат и e-mail.

Регулация

  • Делтасток притежава лиценз от Комисията за финансов надзор (КФН) за извършване на дейност като инвестиционен посредник на територията на Република България и в чужбина.
  • Делтасток е вписана в регистъра на финансовите институции към Българската народна банка (БНБ) за търгуване с инструменти на паричния пазар - чуждестранна валута, благородни метали и срочни сделки.
  • Делтасток е член на Българската фондова борса (БФБ) – София, и Централен депозитар от учредяването си през 1998 г.
  • Делтасток има право на дейност в Европейското икономическо пространство (ЕИП) по MiFID. Компанията има клон в Букурещ, Румъния - поднадзорен на Румънската комисия за ценни книжа (National Securities Commission - CNVM).
  • Защитата на клиентските средства е гарантирана от Фонда за компенсиране на инвеститорите (ФКИ), създаден съгласно Директива 97/9/ЕС на Европейския парламент и Съвета, приета на 3 март 1997 г. 

Адрес
бул. Цариградско шосе 115Г, офис сграда Мегапарк, тяло Е, ет. 6, София 1301
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Делтасток АД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката