За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Деми - С в Добрич на адрес ул. Цар Симеон 52, вх.Б, ет.1, ап.1 може да е неправилно изписана като Demi - S v Dobrich na adres ul. Tcar Simeon 52, vh.B, et.1, ap.1 или Аепс - Я у Адфис` хь ьаиея кв. Ъьи Яспедх 52, уг.Ф, еш.1, ьз.1 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като демс_емиля@абв.бг или аепя_епсв,@ьфу.фж
Деми - С
E-mail:

Пощенски код: 9300
Държава: България
Град: Добрич
Адрес: ул. Цар Симеон 52, вх.Б, ет.1, ап.1
Телефон: 0035958603582
Телефон 2: 00359899937591
Телефон 3: 00359888926021

Факс: 0035958603582
ДДС номер: 200585253
Дата на добавяне: 13.01.2010
Дата на актуализация: 03.10.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33689 пъти
Оценка 5 - 33689 прегледа
Категории:

СЧЕТОВОДНА КЪЩА “ДЕМС”  упражнява дейност от м. Юни 1996 г.  Основен предмет на дейност е комплексното счетоводно обслужване на малки и средни предприятия. Кантората предоставя на своите клиенти качествени финансово – счетоводни и трудово – правни услуги, PAYROLL – услуги, посредничество при кредитиране, фирморегистриране, регистрация по ЗДДС, застрахователни и спестовни продукти, както и други административни услуги.
Счетоводната къща се представлява от Емилия Радева – Управляващ собственик.
В кантората работят  професионалисти с доказан практически опит в областта на счетоводството и  човешките ресурси. Екипът на счетоводната къща е изграден от млади амбициозни хора с висше образование, които предлагат прецизни и качествени услуги, съчетани с делова етика и отговорно отношение.
От 2007 г. СК “ДЕМС” е редовен член на Асоциацията на Специализираните Счетоводни Предприятия в България.
Нашата основна цел е:
= да предлагаме висококачествени финансово–счетоводни услуги на конкурентни    цени
= да бъдем информирани и гъвкави в условията на динамично променящото се законодателство в Република България
= да бъдем прецизни и коректни, защитавайки интересите на клиента
= да осигуряваме своевременна информация, която да улеснява управлението на бизнеса и вземане на решения
= да работим с индивидуален подход към всеки клиент и всеки проблем
= да осигурим спокойствие и сигурност на нашите клиенти
= да пестим времето на клиента
Ценовата ни политика е гъвкава и отворена към клиента, отговаряща на неговите индивидуални потребности и възможности. Стараем се във финансово отношение с нас да се чувстват еднакво комфортно както по-големите фирми, така и по-дребните търговци и физически лица. Създаването на дългогодишни отношения с клиентите ни при поддържан баланс на взаимните търговски интереси е целта ни при определянето на ценовата ни листа. Нашият стремеж е да осигурим спокойствие на своите клиенти и време да се съсредоточат врху своя бизнес – останалото като документи, срокове, данъци, осигуровки, договори и всякакви административни ангажименти са наша грижа.
На нашата компетентност и професионализъм се довериха фирми от разнообразни сектори на икономиката:
= селско стопанство и производствени предприятия;
= търговия на дребно и едро, в т. ч. в страната и чужбина
= строителство и ремонтни дейности;
= услуги в различни области и заведения за обществено хранене;
= учебни заведения;
= заложни къщи, транспорт и спедиторска дейност
С нас  те имат спокойствието, че отчетността на фирмата им е извършвана професионално, в съответствие с действащата в страната нормативна база и в законоустановените срокове. Спокойствие, гарантирано от дългогодишен практически опит в областта на счетоводството и трудово-правните отношения, от обучението на персонала във Висши учебни заведения и курсове за повишаване на професионалната компетентност, от абонамент за най-престижната счетоводна и икономическа литература и периодичен печат.
Ние поддържаме постоянен и открит диалог с  партньорите си. В процеса на работа оказваме съдействие на нашите клиенти при подготовката на документи за банково кредитиране и финансиране от Европейски фондове, участия в търгове и обществени поръчки, данъчни ревизии, проверки от други контролни органи.
Предоставяйки своите услуги, СЧЕТОВОДНА КЪЩА “ДЕМС”  освобождава клиентите си от поддържане на отдел Счетоводство, отдел Личен състав и ТРЗ, от наемане на допълнителен специализиран персонал и закупуване на скъпо струващ счетоводен  софтуер и техника, от нормативна база данни, обучения и участия в семинари. Когато е необходимо ползваме  външни консултанти в областта на одита, правото, застраховането, финансите и данъците.


Адрес
ул. Цар Симеон 52, вх.Б, ет.1, ап.1, Добрич 9300
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Деми - С:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката