За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Диаком 7 ЕООД | Изграждане и Монтаж на Метални Конструкции в Варна на адрес ул.Цариброд 48, офис 1 може да е неправилно изписана като Diakom 7 EOOD | Izgrajdane i Montaj na Metalni Konstruktcii v Varna na adres ul.Tcaribrod 48, ofis 1 или А,ндп 7 ЕДДА | Сюжиьэаьхе с Пдхшьэ хь Пешьвхс Ндхяшикнъсс у Уьихь хь ьаиея кв.Ъьисфида 48, дося 1 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като дяком7@абв.бг или а,ндп7@ьфу.фж
Диаком 7 ЕООД | Изграждане и Монтаж на Метални Конструкции

 

Фирма "Диаком 7" ЕООД гр. Варна, извършва качествени услуги и в срок, в рамките на цялата страна, като: проектиране, изграждане и монтаж на метални конструкции, покривни метални конструкции, метални ограждения, метални резервоари, изграждане на халета от полиуретанови метал сандвичи. Проектиране и изграждане на метални плавателни съдове до 20 хил. тона бруто регистър.
 
Фирма "Диаком 7" ЕООД е регистрирана като еднолично дружество с ограничена отговорност. Седалището на фирмата се намира в град Варна - морската столица на България, втори по население и значимост, икономически, културен и комуникационен център на България.
 
От създаването си до сега специализира като доставчик на услуги в сферата на заваръчно-монтажните дейности, както в България, така и в чужбина, приложими в тежката индустрия на Енергетика, Корабостроене и Кораборемонт. И внедрявайки системата за управление на качеството "Диаком 7" ЕООД още веднъж гарантира за своя стремеж към непрекъснато подобряване на качеството и задоволяване на изискванията на клиента.

Адрес
ул.Цариброд 48, офис 1, Варна
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Диаком 7 ЕООД | Изграждане и Монтаж на Метални Конструкции:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката