За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Доверие - Обединен холдинг АД в София на адрес бул. Дондуков 82 може да е неправилно изписана като Doverie - Obedinen holding AD v Sofiia na adres bul. Dondukov 82 или Адуеисе - Дфеасхех гдвасхж ЬА у Ядос, хь ьаиея фкв. Адхакнду 82 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като доверие@доверие.бг или адуеисе@адуеисе.фж
"Доверие - Обединен холдинг" АД
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: бул. Дондуков 82
Телефон: 0035929845611


Дата на добавяне: 12.01.2010
Дата на актуализация: 09.03.2015

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33256 пъти
Оценка 5 - 33256 прегледа
Категории:


Предметът на дейност на “Доверие – Обединен холдинг” АД е: придобиване, управление, оценка и продажба на дялове и/или акционерни участия в български и чуждестранни дружества – юридически лица, участия под каквато и да е форма в други местни и/или чуждестранни търговски дружества, и/или в тяхното управление, придобиване, управление и продажба на облигации; придобиване, оценка и продажба на патенти, отстъпване на лицензии за използване на патенти на дружества, в които холдинговото дружество участва, извършване на всякаква друга търговска дейност, за която няма забрана със закон. Дружеството е регистрирано с неограничен срок на действие.


Адрес
бул. Дондуков 82, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията "Доверие - Обединен холдинг" АД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката