За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ДиД Инженеринг ООД в София на адрес ул. Черковна може да е неправилно изписана като DiD Injenering OOD v Sofiia na adres ul. CHerkovna или АсА Схэехеисхж ДДА у Ядос, хь ьаиея кв. ~еиндухь . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като салес@диденгинееринг.cом или яьвея@асаехжсхееисхж.cдп
ДиД Инженеринг ООД
Web: https://www.didengineering.com/
E-mail:

Пощенски код: 1505
Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Черковна
Телефон: 0035929439433
Телефон 2: 0035929433666

Факс: 0035929439430
Дата на добавяне: 24.09.2009
Дата на актуализация: 15.09.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 33497 пъти
Оценка 5 - 33497 прегледа

Д и Д Инженеринг ООД e системен интегратор на локални компютърни мрежи и комуникационни технологии.

Нашата цел е да предоставяме на българските потребители конкурентно способност и бизнес перспектива, като изграждаме ефективни и високонадеждни технологични платформи за техните комуникации от фирмата Panasonic. Ние гарантираме професионална поддръжка и отлично обслужване. По този начин предоставяме на всеки потребител комуникационна независимост, съдействаща за успеха на неговата дейност.

Основана през 1997г., в момента Д и Д Инженеринг ООД успешно развива няколко бизнес - направления. Основно сред тях e проектирането и реализацията на цялостни телекомуникационни решения. Наред с това осъществяваме дистрибуция на мрежово и телекомуникационно оборудване и аксесоари от водещи световни компании.

В рамките на всяко направление осигуряваме комплексно обслужване, консултации, проектиране, доставка, инсталиране, обучение и поддръжка, гаранционен и извънгаранционен сервиз, разнообразни допълнителни услуги.

Ние предоставяме рентабилни, надеждни комуникационни решения, съобразени с индивидуалните нужди на потребителите от различни стопански области. Работим в тясно сътрудничество с най-големите Интернет и телекомуникационни оператори за осъществяване на ситемни решения и подпомагане при изграждането на техните мрежи за достъп. Поддържаме висококвалифициран екип с опит в проектирането и изграждането на различни по сложност комуникационни мрежи.


Адрес
ул. Черковна, София 1505
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ДиД Инженеринг ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката