За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ЕВДИТО ЕООД в София на адрес ул. Майстор Алекси Рилец 17 може да е неправилно изписана като EVDITO EOOD v Sofiia na adres ul. Majstor Aleksi Riletc 17 или ЕУАСШД ЕДДА у Ядос, хь ьаиея кв. Пьэяшди Ьвеняс Исвеъ 17 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като евдито@финанcе.бг или еуасшд@осхьхcе.фж
ЕВДИТО ЕООД
Web: https://www.evdito.com
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Майстор Алекси Рилец 17
Телефон: 02/437-23-43

Факс: 02/437-23-44
ДДС номер: 121472521
Дата на добавяне: 12.01.2010
Дата на актуализация: 25.04.2016

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33195 пъти
Оценка 5 - 33195 прегледа
Категории:
Ключови думи:

Счетоводни услуги


Евдито ЕООД е специализирано счетоводно предприятие, регистрирано още през далечната вече 1997 година. От тогава до сега дружеството се стреми да бъде винаги от полза за своите бизнес пратньори. Всъщност задавали ли сте си някога въпроса:

„Защо счетоводна кантора, а не счетоводител на място?“

Отговорът на този въпрос е чисто икономически – намаляват разходите за счетоводство и отношенията с държавната администрация. Това се отнася най-много за фирмите от малкия и среден бизнас, които не могат да уплътнят работното време на един счетоводител работещ на място, особено сега във времената на всеобща икономическа криза! Ето защо сме ценени от нашите клиенти: с ентусиазъм, желание, знания и опит ние вършим тази работа вместо тях. Ако искате да не Ви се налага да посещавате офисите на държавната администрация и да съсредоточите времето и енергията си във Вашия бизнес може да разгледате този сайт за подробности или просто да ни се обадите за среща и повече информация. Ние с радост ще отделим от нашето време за Вас!

Акценти от нашата работа

Счетоводни услуги, счетоводни консултации, текущо счетоводно отчитане, счетоводител ДДС, счетоводно приключване, данъчни декларации, счетоводно обслужване, данъчни консултации, финансови консултации, фирмено счетоводство, трудово правни консултации.


Адрес
ул. Майстор Алекси Рилец 17, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ЕВДИТО ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката