За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ЕВРОМЕД МЗ ЕООД в София на адрес ул. Цар Самуил 3, ет. 2, ап. 9 може да е неправилно изписана като EVROMED MZ EOOD v Sofiia na adres ul. Tcar Samuil 3, et. 2, ap. 9 или ЕУИДПЕА ПЮ ЕДДА у Ядос, хь ьаиея кв. Ъьи Яьпксв 3, еш. 2, ьз. 9 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като еуромед-мд@дир.бг или екидпеа-па@аси.фж
ЕВРОМЕД МЗ ЕООД
Web: https://www.euromed-md.com/
E-mail:

Държава:
Град: София
Адрес: ул. Цар Самуил 3, ет. 2, ап. 9
Телефон: 00359877745034
Телефон 2: 00359878811207

Факс: 0035924705473
ДДС номер: 201350330
Дата на добавяне: 13.09.2010
Дата на актуализация: 03.07.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 32837 пъти
Оценка 5 - 32837 прегледа


Високо квалифицирани специалисти във вноса, представяне, популяризиране и продажбата на медицинско оборудване и принадлежности създават ЕВРОМЕД MЗ ЕООД. Фирмата е изцяло българска (100%), лицензирана от българското Министерство на здравеопазването и регистрирана в Българската търговска камара в съответствие с Търговския закон на Република България. Днес ЕВРОМЕД МЗ ЕООД е една от водещите фирми в България специализирана във вноса, представяне и разпространение на ново и употребявано медицинско оборудване и аксесоари. В момента има много стабилни и трайни позиции сред Медицинскитецентрове и болниците в цялата страна. Областите, в които сме специализирани: кардиология, неврология, анестезиология, ултразвукова диагностика, както и много други. Ние сме представители и сервиз на редица световно признати производители на медицинско оборудване и аксесоари от Германия, Италия, Унгария, Франция, САЩ, Испания, Австрия, Англия, Китай. Спешната помощ, оборудването на спешни отделения и линейки,продажбата на линейки са една от нашите приоритетни линии в последните години. Нашата организация е гъвкава и адаптивна и новости и промени не ни плашат, точно обратното, имаме амбицията да разширим дейността си в други и различни по характер територии. В тази насока от 2 години представляваме водещи китайски, корейски, немски и американски фирми в областта на козметиката - козметично и фризьорско оборудване и обзавеждане, оборудване за СПА центрове, фитнес оборудване и физиотерапевтично оборудване.


Адрес
ул. Цар Самуил 3, ет. 2, ап. 9, София
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ЕВРОМЕД МЗ ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката