За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ЕСПЕРЕКС ЕООД – Служба Трудова медицина в Пловдив на адрес ж.к. Тракия, бл.81, вх.Б, ап.34 може да е неправилно изписана като ESPEREKS EOOD – Slujba Trudova meditcina v Plovdiv na adres j.k. Trakiia, bl.81, vh.B, ap.34 или ЕЯЗЕИЕНЯ ЕДДА – Явкэфь Шикадуь пеасъсхь у Звдуасу хь ьаиея э.н. Шиьнс,, фв.81, уг.Ф, ьз.34 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като еспереx@гмаил.cом или еязеиеx@жпьсв.cдп
ЕСПЕРЕКС ЕООД – Служба Трудова медицина
Web: https://www.esperex.bg
E-mail:

Пощенски код: 4023
Държава: България
Град: Пловдив
Адрес: ж.к. Тракия, бл.81, вх.Б, ап.34
Телефон: 00359878330047


ДДС номер: BG 200278158
Дата на добавяне: 21.10.2014
Дата на актуализация: 30.03.2016

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 462 пъти
Оценка 5 - 462 прегледа

Служба Трудова медицина ЕСПЕРЕКС
 
Служба по трудова медицина ЕСПЕРЕКС е създадена през 2008 година от Д-р Петко Сербезов с цел да осигури    на българския бизнес качествен и ценово балансиран продукт. Дружеството е регистрирано като Служба по Трудова медицина в Министерството на здравеопазването с номер № 356/04.09.2008 г.
 
ЕСПЕРЕКС е консултантска фирма по здравословни и безопасни условия на труд. Управител на дружеството и Ръководител на Служба по трудова медицина ЕСПЕРЕКС е Д-р Сербезов.
 
НАШИЯТ ЕКИП
 
     Д-р Петко Сербезов започва работа в служба по трудова медицина веднага след дипломирането си от Медицински университет – Пловдив. Провежда обучения по Първа долекарска помощ при поражения от електрически ток, агресивни химикали, трудови злополуки и индустриални аварии. Автор на кратък наръчник по Първа долекарска помощ. През 2008 създава Служба по трудова медицина ЕСПЕРЕКС ЕООД.
 
      Инж. Анета Миланова е дипломиран инженер – металург, работи повече от 25 години в КЦМ – Пловдив, като технолог и инспектор по Охрана на труда и Техника на безопасност. Работи по проблемите на безопасността в агресивна и прахова среда с наличие на тежки метали, комбинираното действие на електромагнитни полета и агресивни химикали, електро и пожарна безопасност в производството.
 
    Д-р Надя Сербезова след дипломирането си от Медицински университет – Пловдив работила повече от три години в сферата на Спешна и неотложна помощ. В периода 2005 – 2007 г. осигурява ежедневно наблюдение и лекарска помощ на работещите в завод „Юрий Гагарин – БТ“, Пловдив. Специалист по Ушно-Носно-Гърлени болести.
 

ОФИС ПЛОВДИВ: Пловдив 4023, ж.к. Тракия, бл.81, вх.Б, ап.34;
 
ОФИС СОФИЯ: София 1606, Бул. Христо Ботев 41, ап.12 – нов адрес !!!

Адрес
ж.к. Тракия, бл.81, вх.Б, ап.34, Пловдив 4023
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ЕСПЕРЕКС ЕООД – Служба Трудова медицина:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката