За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Ресторант Казабланка в Перник на адрес ул. „Благой Гебрев“ № 70 може да е неправилно изписана като Restorant Kazablanka v Pernik na adres ul. „Blagoj Gebrev No 70 или Иеяшдиьхш Ньюьфвьхнь у Зеихсн хь ьаиея кв. „Фвьждэ Жефиеу Хд 70 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като cасабланcа@абв.бг или cьяьфвьхcь@ьфу.фж
Ресторант Казабланка
Web: https://www.restaurant-casablanca.eu
E-mail:

Държава: България
Град: Перник
Адрес: ул. „Благой Гебрев“ № 70
Телефон: 0035976670707
Телефон 2: 00359887170707


ДДС номер: 40662976
Дата на добавяне: 15.10.2011
Дата на актуализация: 20.02.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 32931 пъти
Оценка 5 - 32931 прегледа

 

Ресторант-градина Казабланка е създаден през 1990 година от Ваня и Георги Маркови. Със своя дългогодишен опит ресторант Казабланка се превръща в синоним на високо качество и професионализъм. Място, където може да прекарате комфортно няколко часа като се насладите на отличаваща се с оригиналност и безспорни вкусови качества интернационална кухня.
В ресторанта работят 20 души – готвачи, сервитьори, бармани, всички със съответното образование за заеманата длъжност. Кухнята е в ръцете на опитни готвачи, персоналът се отличава с не по-малка класа. Облеклото на обслужващия персонал е семпло, изчистено и стилно, сервитьорите са мили и приветливи, няма го височайшото присъствие. Така  ресторантът не само оправдава името си, но и печели постоянни посетители, които знаят, че тук могат да опитат нещо различно и интересно.
Ресторант „Казабланка“ е разположен в източната част на град Перник на 22 км  /15 минути/ от София. Ако пътувате по пътя София – Кулата, София – Кюстендил не пропускайте да посетите този стилен и изискан ресторант. За гостите на ресторанта е осигурен безплатен паркинг.
Ресторантът предлага организиране на тържества по повод – сватба, кръщене, годишнина, фирмени празници  и други. Ресторантът разполага с няколко изискани салона общо с 120 места. Те  са с модерен и свеж дизайн предразполагащ към приятни емоции и изживявания. Тук основно правило е, че клиентът трябва да се чувства комфортно и да получава перфектно обслужване и максимално добре приготвена храна от качествени продукти.
 
Ресторант  Казабланка има и екзотична градина с 250 места. Изобилието от Зеленина и красиво подредени маси, балансирани между бохемския и елегантния стил, допълват приятната атмосфера.
Ресторант  Казабланка предлага кетъринг. Използвайки тясно специализирания си опит в областта на кетъринг  обслужването и събитийния  мениджмънт,  нашият екип от професионалисти  би могъл да  предостави  цялостна концепция както в областта на събитийния  кетъринг, така и в сферата на корпоративното кетъринг  обслужване, осигурявайки цялостни  и индивидуални решения в съответствие с вашите нужди и очаквания, нашите професионални виждания и естеството  на конкретното събитие.
гр. Перник, ул. „Благой Гебрев“ № 70
Свържете се с нас на телефони:
076 67 07 07
0887 17 07 07

Адрес
ул. „Благой Гебрев“ № 70, Перник
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Ресторант Казабланка:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката