За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Фирмите в

 

За офиса

Всичко за офиса - магазини за консумативи, офис техника.


Търсенето за категория За офиса може да е неправилно изписана като Za ofisa или Юь досяь.

Резултати в

За офиса

1 - 30 от 318 [«] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [»].

 1. Инфо АДЛ ООД

    Предмет на дейност: Сервиз и поддръжка на висок клас черно-бяла и цветна техника с марката XEROX и Brather. Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време: Представителства   8001, Бургас  Адрес: ул. Пиротска...

  Посещения: 33788


 2. Мегашоп.БГ ООД

  Електронен търговски център. Парфюми, спално бельо, матраци, черна и бяла техника, чанти, бюжута. Компютърни конфигурации и офис техника. 

  Посещения: 33782


 3. ДиД Инженеринг ООД

  Д и Д Инженеринг ООД e системен интегратор на локални компютърни мрежи и комуникационни технологии. Нашата цел е да предоставяме на българските потребители конкурентно способност и бизнес перспектива, като...

  Посещения: 33608


 4. Инфостар ООД - София

  Фирма Инфостар ООД е основана през 1992г. и е специализирана за гаранционен и следгаранционен техниччески сервиз на принтери. Предметът на дейност е само абонаментен сервиз, профилактика и ремонт на дефектните блокове, модули...

  Посещения: 33514


 5. Кама ООД

  Магазин за продажба и поддръжка на компютърна и офис техника.

  Посещения: 33478


 6. МИГКОМ ЕООД

    Фирма МИГКОМ се занимава с директен внос на нови и рециклирани копирни машини, лазерни принтери, факсове, мултифункционални машини, тонери, барабани, ролки, резервни части и други за тях. Предлагат се сервиз и резервни...

  Посещения: 33407


 7. Офис комплект ООД

  Фирма ОФИС КОМПЛЕКТ ООД работи на българския пазар от 1993 г. с предмет на дейност търговия и внос на канцеласки материали и консумативи.

  Посещения: 33236


 8. ИХР МЕТАЛ - ЕООД

  Изработка на офис консумативи.

  Посещения: 33210


 9. ЮНИКОМ СЪРВИСИЗ - ООД

    Юником Сървисиз ООД е Дистрибутор в България на Професионални Слушалки и Устройства, VoIP и Обединени Комуникации решения, Видео-конферентен софтуер и Аудио Конферентни телефони и устройства.    Ние имаме...

  Посещения: 30851


 10. ЕТ 'НИАКАН - ВЛАДИН ГЕОРГИЕВ'

  Рекламни надписи от фолио, пълноцветен печат върху рекламни материали, визитки, стикери, табели, сито печат, щампа върху текстил, светещи табели и външна реклама.

  Посещения: 10733


 11. Борса Хемус

  “БОРСА ХЕМУС“ е основана през 1991 година. Специализирани сме в доставката на всичко необходимо за Вашия офис: - офис техника и консумативи - офис мебели и столове - бизнес услуги - печати, визитки, формуляри, бланки и др. - презареждане, рециклиране и ремонт на тонер касети - почистващи и хигиенни материали.

  Посещения: 5217


 12. Престиж Бизнес ООД

   Всичко за офиса по каталог. Представител за България на Xerox, 3M, Rexel, Polyvision и др.  

  Посещения: 4591


 13. Ронос

   Всичко за офиса. 

  Посещения: 4318


 14. Бизнес парк София

  Бизнес Парк София е разположен в подножието на Витоша, с удобен достъп до всички главни булеварди и с пряк излаз към Околовръстното шосе. Намира се на 20 минути път с автомобил от административния и бизнес център на града и на 10 минути от Летище София.

  Посещения: 4282


 15. Славей 91

   Продажба на офис консумативи. 

  Посещения: 4157


 16. Селекс

   Внос и търговия с канцеларски материали и консумативи за печатащи устройства . Рекламни сувенири и луксозни пишещи артикули. 

  Посещения: 3973


 17. Копи Ко

  ОФИСТЕХНИКА И СЕРВИЗ

  Посещения: 3902


 18. Ирал ООД

   Магазин за офис и канцеларска техника и стоки, обзавеждане. 

  Посещения: 3825


 19. Максима Попов & син ООД

   Внос и износ на канцеларски материали и офис консумативи, рекламни сувенири и промоционални артикули. Разработване на мултимедийни CD- каталози и CD- визитки. 

  Посещения: 3819


 20. Офис 1 суперстор ООД

   Office 1 Superstore България е най-голямата верига от магазини в България за продажба на канцеларски материали, офис техника, консумативи и офис мебели.В магазините са изградени Бизнесцентрове, които предлагат високоскоростно...

  Посещения: 3779


 21. Офис лайн

   Официален дистрибутор на фирмите: LEITZ, LAMIREL, PENTEL, HANSA, SCHWAN STABILO, STANDARDGRAPH, FELLOWES. Банково и офис оборудване, машини за ламиниране, ламиниращо фолио, машини за подвързване. 

  Посещения: 3770


 22. ПроКарт

   Системи за непрекъснато подаване на мастило за InkJet принтери. 

  Посещения: 3767


 23. Меркуриус - София АД

  Classic е търговска марка на "Меркуриус-София" АД - водеща компaния в областта на вноса, търговията на едро и каталожната търговия с над 15 000 продукта: офис техника, консумативи, канцеларски материали и офис-мебели."Меркуриус-София" АД разполага с логистични и дистрибуционни центрове в София, Пловдив,Бургас, Велико Търново и Варна. 

  Посещения: 3717


 24. АДЛ ООД

   Оторизиран дилър на Xerox. Офис оборудване и обзавеждане, копирни машини, телефакс апарати, принтери, консумативи, машини за поддържане, ламиниране и рязане. 

  Посещения: 3679


 25. Офис Експрес Сървис ЕООД

   "Офис Експрес Сървис" ЕООД е лидер в каталожната търговия с офис консумативи, техника и мебели по каталог. Предоставя на своите клиенти винаги актуални и горещи предложения. И още: Безплатен национален телефон за поръчки от цялата страна: 0800 1 80 80 Безплатна експресна доставка Безплатен монтаж Безплатна консултация от нашите специалисти 

  Посещения: 3621


 26. Томбоу България ООД

   Ракламни сувенири, ситопечат, канцеларски материали, офис обзавеждане. Официален представител на "Tombow pen & pencil" Япония и на "Bene buromebel-KG" Австрия. 

  Посещения: 3539


 27. Делфин-3

   Проектиране, доставка, инсталиране и сервизна поддръжка на: банкнотоброячни машини, детектори за фалшиви банкноти и бандероли, касови апарати, копирни машини, телефонни секретари и централи, климатични инсталации, сигнално-охранителни системи, домофони, видеофони, интеркоми, офис-консумативи и принадлежности. 

  Посещения: 3526


 28. Рубел ООД

   Копирни машини - аналогови и цифрови. Инженерни копирни машини - формат А0. Производство на немската фирма UTAX. Консумативи, резервни части и сервиз за всички видове копирни машини. Дилърска мрежа и сервиз в цялата страна. 

  Посещения: 3516


 29. Хемус Марк АД

  Производство на химикалки, маркери, флумастери, индиго, самозалепващи ленти, компютърна хартия, факс- и телекс рула; бизнес формуляри.

  Посещения: 3505


 30. Дартек ООД

   Магазин за офис и канцеларска техника и стоки, обзавеждане. 

  Посещения: 3465


Резултати в

За офиса

1 - 30 от 318 [«] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [»].


За офиса

(Za ofisa) е категория на Фирмен Указател.

Ограничете търсенето за За офиса

Фирми за За офиса