За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Адвокатска кантора Алфа ет омега в Пловдив на адрес бул, „6-ти септември” № 152, етаж І, офис 106 може да е неправилно изписана като Advokatska kantora Alfa et omega v Plovdiv na adres bul, „6-ti septemvri No 152, etaj І, ofis 106 или Ьаудньшянь ньхшдиь Ьвоь еш дпежь у Звдуасу хь ьаиея фкв, „6-шс яезшепуис Хд 152, ешьэ І, дося 106 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като здравковассилев@гмаил.cом или юаиьундуьяясвеу@жпьсв.cдп
Адвокатска кантора "Алфа ет омега"
Web: https://www.lawcompany-bulgaria.com/
E-mail:

Държава: България
Град: Пловдив
Адрес: бул, „6-ти септември” № 152, етаж І, офис 106
Телефон: 00359898336389
Телефон 2: 0035932535877


Дата на добавяне: 13.12.2011
Дата на актуализация: 02.01.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +2

Тази компания бе разгледана: 33177 пъти
Оценка 5 - 33177 прегледа

 

Адвокатска кантора „Алфа ет омега” се намира в гр. Пловдив. Адресът е булевард „6-ти септември” № 152, етаж І, офис 106. Лицата, използвали услугите на кантората са получавали изчерпателно консултиране по интересуващите ги проблеми, без да са били поставяни ограничения в отделеното време, при уговорена среща или чрез изготвяне на правен анализ в писмена форма, вкл. и след отправяне на въпрос по електронна поща. Кантората е осигурявала цялостна подготовка за завеждане на дело и представителство по искове за обезщетяване на всякакви вреди, за защита на нарушени вещни права и за събиране на парични вземания. Оказвана е цялостна подкрепа за разрешаване на лични проблеми, свързани с разтрогване на брак, упражняване на родителски права, издръжка и осиновяване. При подготовка на сделки с недвижими имоти кантората е извършвала всичко възможно за гарантиране на добросъвестното им изпълнение и предотвратяване на възможни злоупотреби. При правно обслужване на юридически лица е подготвяла всички необходими документи за сключване на всякакви сделки и извършване на всеки вид регистрация в Търговския регистър и други органи на държавната администрация. 
 
      Представяне на дейността и услугите:
     Адвокат Здравко Василев предлага широк спектър от услуги като водещи досега в практиката му са били проблемите на гражданското и търговското право. Адвокатът е посветил голяма част от практиката си на искове за обезщетения от злополуки, както и от неправомерни действия на органи на държавната и общинската администрация. При обслужване на търговски дружества е подготвял документи за регистрация на промяна в обстоятелства, обявявани в Търговския регистър, вкл. прехвърляне на предприятия и извършване на апортни вноски, както и преобразуване на правната форма на дружество и е регистрирал търговци. Адвокатът е поемал дела по повод неизпълнение на договори и развалянето им, както и за защита на право на собственост и ограничени вещни права. Работи и в областта на семейното право, сътрудник е на българска и е представител на чуждестранна организация за посредничество при осиновявания. Явявал се е по дела за прекратяване на брак и е съдействал за доброволно уреждане на спорове по тези дела и за сключване на споразумения за упражняване на родителски права. Адвокатът оказва и съдействие за подготовка на всякакви документи, заверявани от нотариус, вкл. в случаи на сделка с недвижими имоти извършва пълна проверка за наличие на тежести. Оказва правна помощ чрез извършване на писмени консултации и правни анализи. В работата си се стремя към пълно разбирателство с обърналите се към мен лица и изграждане на взаимно доверие с цел съвместно намиране на най-добро решение на всеки проблем. 

Адрес
бул, „6-ти септември” № 152, етаж І, офис 106, Пловдив
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Адвокатска кантора "Алфа ет омега":

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката