За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
Еврокетъринг - индивидуални кетъринг услуги за Вашето събитие

Търсене на фирма Изома в Русе на адрес бул. 125 може да е неправилно изписана като Izoma v Ruse na adres bul. 125 или Сюдпь у Икяе хь ьаиея фкв. 125 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като изома@булмаил.спринт.cом или сюдпь@фквпьсв.язисхш.cдп


E-mail: Изома

Пощенски код: 7005
Държава: България
Град: Русе
Адрес: бул. 125
Телефон: 0035982444951

Факс: 0035982844160
ДДС номер: 175468423
Дата на добавяне: 22.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: +1
Тази компания бе разгледана: 3055 пъти
Оценка 2 - 3055 прегледа
Адрес
бул. 125, Русе 7005
България
Покажи по-голяма карта


  Производство на електроизолиращи материали за машиностроенето, приборостроенето, електротехниката; фенолни смоли; фолиран стъклотекстолит за печатни платки. 

Коментари за компанията Изома:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Бенеко ВБ ЕООД

  БЕНЕКО изработва, доставя и монтира: сушилни за дървесина, за плодове и зеленчуци, билки и гъби, керамика, зърно, пясък, стърготини и мн. др. влажни материали; водогрейни и парни котли в т.ч. за биомаса с автоматизация на горeнето;...


 2. Барос ЕООД

  Внос и дистрибуция на отоплителни и климатични системи.   БАРОС EООД предлага богата гама от компоненти за изграждане на климатични, водопроводни  и газови инсталации, пречиствателни станции за отпадни води,...


 3. Тонадора - Сервиз Титан

    Ремонт и поддръжка на:  ♦ хладилници и хладилни инсталации  ♦ климатици и климатични инсталации  ♦ хладилни витрини  ♦ хладилни камери  ♦ ледогенератори  Абонаментно обслужване на:  ♦ производствени предприятия  ♦ ресторанти  ♦ хотели  ♦ магазини и др.


 4. АМП

    Представителство на германската дъщерна фирма AMP Deutschland GmbH на концерна АМП. Владимир Владимиров представител.Електронни и електрически системи за свързване, компоненти и съответните технологични инструменти за запресоване на компютърната промишленост, телекомуникацията, мрежите и кабелните системи, автомобилостроенето, въздухоплаването и космонавтиката. 


 5. Смарт Хоум Системс

  Фирма "Смарт Хоум Системс" ООД предлага проектиране и изграждане на системи за домашна, сградна и индустриална автоматизация. Автоматизация на хотелски, админинистративни и обществени сгради - BMS,PLC,DDC,SCADA. Енергиен мениджмънт. Системи за управление и визуализиране на производствени процеси и машини - PLC,SCADA,HMI. Системите позволяват управление през интернет и мобилни устройства.


 6. Еко Батери 2010

  Компанията Еко Батери 2010 е създадена с единствената цел да задоволи нуждите на своите клиенти, свързани с тягови и стационарни акумулаторни батерии и зарядни устройства за тях, предназначени за захранване на електрокари,...


 7. Сензорна електроника

    Производство на сензорни индикиращи и управляващи устройства за битовата електроника и промишлеността микровълнови печки, инфрачервени дистанционни устройства за телевизори и сателитни антени, мотокари и трактори, медицински лазерни системи; PCB печатни платки еднослойни и двуслойни. Специална електроника тоководещи шини, бордови измервателни апаратури за автомобили; електронни изделия и модули. 


 8. Енвиринженеринг

   Системи за автоматизация на технологични процеси при водоснабдяване, канализация и пречистване на води.Енвиринженеринг предлага кислородомери и хлоромери за вода и въздух. 


 9. Макрохард Електроник АД

   Производител на печатни платки по технология на Schering.Фирмата предлага освен изработка на печатни платки и тяхното насищане както конвенционален, така и SMD монтаж.Изработва механични конструкции и детайли, включително с...


 10. Металик АД - Твърдица

    Фирмата предлага стоманено-решетъчни стълбове до 400 киловолта, болтова и заваръчна конструкция, ОРУ до 400 киловолта, колони, ферми, столици за промишлени сгради, мачтови трафопостове, рамкови конструкции.