За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Фирмите в

 

Интернет и комуникации

» 

Електронни магазини

В тази категория ще намерите електронни магазини магазини и голям асортимент от стоки, които можете да поръчате онлайн.


Търсенето за категория Електронни магазини може да е неправилно изписана като Elektronni magazini или Евеншидххс пьжьюсхс.

Резултати в

Електронни магазини

17 от 17.

 1. Смартком

   СМАРТКОМ-БЪЛГАРИЯ АД (Смартком) е водещ системен интегратор в областта на телекомуникациите. Основните дейности на Смартком са свързани с развой, производство, консултации и услуги в областта професионалните комуникации....

  Посещения: 38251


 2. Пасат Антени ООД

  Производител на сателитни и комуникационни антени. Директен внос на сателитни приемници, конвертори, мотори елементи за кабелни мрежи и безжични комуникации .

  Посещения: 5208


 3. Интеруут България ЕАД

  Interoute има голяма и една от най-усъвършенстваните мрежи за пренос на глас и данни в Европа. Продуктите и услугите им  включват широколентов обхват, виртуални частни мрежи, достъп до високоскоростен интернет и пренос, управляем хостинг, комуникациионни услуги и медия излъчване. 

  Посещения: 3862


 4. Еволинк АД

   ЕВОЛИНК АД е водеща българска телекомуникационна компания, която предоставя и поддържа широка гама от телекомуникационни услуги. Те са насочени към доставчици на Интернет, широколентов IP достъп и алтернативни гласови телефонни оператори в България.

  Посещения: 2978


 5. Проше - Пано Панов ЕТ

  Proshe.bg е тясно-специализирана фирма в предоставянето на решения в областта на доставката на интернет.  Фирмата предлага цялостни решения на Вашите комуникационни и информационни нужди.

  Посещения: 2908


 6. Навел ООД

   Комуникационна техника. 

  Посещения: 2862


 7. Инкар ООД

   Фирма "ИНКАР" ООД гр. София е създадена през 1995 год. Дейността на фирмата е насочена основно в областта на телекомуникациите - покупко-продажба на пасивни елементи за телефонни и компютърни системи. През 1998 - 2000 год. участвахме...

  Посещения: 2826


 8. Скай Тел ООД

   Непрестанно обогатяващ се пакет от модерни телекомуникационни решения, съобразени с бързо разрастващия се пазар и иновации в областта на комуникациите и в частност пълната гама от услуги, възможни в глобалната мрежа...

  Посещения: 2792


 9. Ритбул ЕООД

  Ритбул е официален представител за България на немските фирми Lampertz GmbH, EPLAN Software & Service GmbH, предлага проектна и техническа консултация в областта на комуникационните и индустриални рак системи, специализирани машини и инструменти.

  Посещения: 2789


 10. ITsolutions Ltd

  ITSolutions Ltd е създадена с цел да подсигури успеха на Вашия бизнес, чрез проектиране, интегриране и реализация на високо-технологични решения. Така постигайки оптимизация на работните процеси и сигурна среда за съхранение на Вашата информация, ние ще Ви помогнем да се съсредоточите върху бизнеса си и да използвате максимално ефективно възможностите на Информационните технологии.

  Посещения: 2765


 11. Черно море АД

    Радионавигационно, телекомуникационно, медицинско оборудване; инженеринг; обучение на специалисти. 

  Посещения: 2720


 12. Видеомакс АВС ООД

  Доставка, производство и инсталация на системи и компоненти изграждане на широколентови мрежи за пренос на данни и Интернет, LAN, оптични мрежи.

  Посещения: 2625


 13. Кописофт

  Копирен център Ксерокс Русе. Копирни услуги.

  Посещения: 2621


 14. Сага Стил СД

   Комуникационна техника. 

  Посещения: 2601


 15. Мултиплекс ЕООД

  Ние предлагаме Интегрирани комуникационни решения за бизнес клиенти - WAN, VPN, LAN -LAN, PBX-PSTN, PRA ISDN и абонатен достъп по наети и комутируеми линии.

  Посещения: 2593


 16. Диджитал комуникейшънс ООД

  Digital Communications предлага на вниманието на своите потребители и бъдещи абонати, своите Internet решения за домашен и бизнес достъп с некомутируем и комутируем канал. 

  Посещения: 2564


 17. Телепорт България АД

   "ТЕЛЕПОРТ България" АД е търговско дружество, създадено от "МобилТел" АД и "БМВ" ЕООД. Предметът на дейност на "ТЕЛЕПОРТ България" АД включва изграждане, поддържане и опериране със сателитни далекосъобщителни мрежи и...

  Посещения: 2515


Резултати в

Електронни магазини

17 от 17.


Електронни магазини

(Elektronni magazini) е категория на Фирмен Указател.

Ограничете търсенето за Електронни магазини

Фирми за Електронни магазини