За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Фирмите в

 

Интернет и комуникации

» 

Компютри

» 

Софтуер

Категория "Софтуер" включва фирми, специализирани в изграждането и поддръжката на софтуер.


Търсенето за категория Софтуер може да е неправилно изписана като Softuer или Ядошкеи.

Резултати в

Софтуер

17 от 17.

 1. Смартком

   СМАРТКОМ-БЪЛГАРИЯ АД (Смартком) е водещ системен интегратор в областта на телекомуникациите. Основните дейности на Смартком са свързани с развой, производство, консултации и услуги в областта професионалните комуникации....

  Посещения: 38240


 2. Пасат Антени ООД

  Производител на сателитни и комуникационни антени. Директен внос на сателитни приемници, конвертори, мотори елементи за кабелни мрежи и безжични комуникации .

  Посещения: 5159


 3. Интеруут България ЕАД

  Interoute има голяма и една от най-усъвършенстваните мрежи за пренос на глас и данни в Европа. Продуктите и услугите им  включват широколентов обхват, виртуални частни мрежи, достъп до високоскоростен интернет и пренос, управляем хостинг, комуникациионни услуги и медия излъчване. 

  Посещения: 3843


 4. Еволинк АД

   ЕВОЛИНК АД е водеща българска телекомуникационна компания, която предоставя и поддържа широка гама от телекомуникационни услуги. Те са насочени към доставчици на Интернет, широколентов IP достъп и алтернативни гласови телефонни оператори в България.

  Посещения: 2945


 5. Проше - Пано Панов ЕТ

  Proshe.bg е тясно-специализирана фирма в предоставянето на решения в областта на доставката на интернет.  Фирмата предлага цялостни решения на Вашите комуникационни и информационни нужди.

  Посещения: 2890


 6. Навел ООД

   Комуникационна техника. 

  Посещения: 2842


 7. Инкар ООД

   Фирма "ИНКАР" ООД гр. София е създадена през 1995 год. Дейността на фирмата е насочена основно в областта на телекомуникациите - покупко-продажба на пасивни елементи за телефонни и компютърни системи. През 1998 - 2000 год. участвахме...

  Посещения: 2780


 8. Ритбул ЕООД

  Ритбул е официален представител за България на немските фирми Lampertz GmbH, EPLAN Software & Service GmbH, предлага проектна и техническа консултация в областта на комуникационните и индустриални рак системи, специализирани машини и инструменти.

  Посещения: 2771


 9. Скай Тел ООД

   Непрестанно обогатяващ се пакет от модерни телекомуникационни решения, съобразени с бързо разрастващия се пазар и иновации в областта на комуникациите и в частност пълната гама от услуги, възможни в глобалната мрежа...

  Посещения: 2761


 10. Черно море АД

    Радионавигационно, телекомуникационно, медицинско оборудване; инженеринг; обучение на специалисти. 

  Посещения: 2705


 11. ITsolutions Ltd

  ITSolutions Ltd е създадена с цел да подсигури успеха на Вашия бизнес, чрез проектиране, интегриране и реализация на високо-технологични решения. Така постигайки оптимизация на работните процеси и сигурна среда за съхранение на Вашата информация, ние ще Ви помогнем да се съсредоточите върху бизнеса си и да използвате максимално ефективно възможностите на Информационните технологии.

  Посещения: 2693


 12. Видеомакс АВС ООД

  Доставка, производство и инсталация на системи и компоненти изграждане на широколентови мрежи за пренос на данни и Интернет, LAN, оптични мрежи.

  Посещения: 2606


 13. Кописофт

  Копирен център Ксерокс Русе. Копирни услуги.

  Посещения: 2594


 14. Сага Стил СД

   Комуникационна техника. 

  Посещения: 2590


 15. Мултиплекс ЕООД

  Ние предлагаме Интегрирани комуникационни решения за бизнес клиенти - WAN, VPN, LAN -LAN, PBX-PSTN, PRA ISDN и абонатен достъп по наети и комутируеми линии.

  Посещения: 2576


 16. Диджитал комуникейшънс ООД

  Digital Communications предлага на вниманието на своите потребители и бъдещи абонати, своите Internet решения за домашен и бизнес достъп с некомутируем и комутируем канал. 

  Посещения: 2547


 17. Телепорт България АД

   "ТЕЛЕПОРТ България" АД е търговско дружество, създадено от "МобилТел" АД и "БМВ" ЕООД. Предметът на дейност на "ТЕЛЕПОРТ България" АД включва изграждане, поддържане и опериране със сателитни далекосъобщителни мрежи и...

  Посещения: 2501


Резултати в

Софтуер

17 от 17.


Софтуер

(Softuer) е категория на Фирмен Указател.

Ограничете търсенето за Софтуер

Фирми за Софтуер