За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
Еврокетъринг - индивидуални кетъринг услуги за Вашето събитие

Търсене на фирма Интеруут България ЕАД в София на адрес бул. Шипченски проход 63 може да е неправилно изписана като Interuut Bylgariia EAD v Sofiia na adres bul. Shipchenski prohod 63 или Схшеиккш Фщвжьис, ЕЬА у Ядос, хь ьаиея фкв. Ягсз`ехянс зидгда 63 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@интероуте.бг или доосcе@схшеидкше.фж


Web: https://www.interoute.bg
E-mail: Интеруут България ЕАД

Пощенски код: 1574
Държава: България
Град: София
Адрес: бул. Шипченски проход 63
Телефон: 0035924910820

Факс: 0035924910836
ДДС номер: 131431964
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 3901 пъти
Оценка 2 - 3901 прегледа
Адрес
бул. Шипченски проход 63, София 1574
България
Покажи по-голяма карта


Interoute има голяма и една от най-усъвършенстваните мрежи за пренос на глас и данни в Европа. Продуктите и услугите им  включват широколентов обхват, виртуални частни мрежи, достъп до високоскоростен интернет и пренос, управляем хостинг, комуникациионни услуги и медия излъчване. 

Коментари за компанията Интеруут България ЕАД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тези категории

Фирмите в

 1. Суперхостинг.бг ООД

  Superhosting.bg е компания оперираща основно в сферата на разработката и поддръжката на софтуерни продукти и уеб базирани приложения, уеб хостинг и регистрация на имена на домейни. Основна цел на компанията е да предложи на клиентите си максимално удовлетворяващи решения свързани с уеб хостинга, тяхното представяне и реклама в Интернет. СуперХостинг^ и СуперСъпорт^ са регистрирани търговски марки.


 2. Смартком

   СМАРТКОМ-БЪЛГАРИЯ АД (Смартком) е водещ системен интегратор в областта на телекомуникациите. Основните дейности на Смартком са свързани с развой, производство, консултации и услуги в областта професионалните комуникации....


 3. Пасат Антени ООД

  Производител на сателитни и комуникационни антени. Директен внос на сателитни приемници, конвертори, мотори елементи за кабелни мрежи и безжични комуникации .


 4. NBIS

  Интернет доставчик, уеб дизайн и хостинг, мрежи.


 5. АБАКУС Трейд ООД

  АБАКУС Трейд е частна фирма, основана през 1990 г.АБАКУСY е член на Българската Асоциация за Информационни Технологии - БАИТ. Колективен член е на Съюза на Българските Индустриалци.Партньор на ABACUS America Inc. San Diego California.Billing Software RODOPI -...


 6. Ария нет ЕООД

  Aria Net Ltd предлага набор от качествени Интернет и комуникационни услуги посредством съвременни решения Ethernet, xDSL, Fiber optical, Wireless, VPN, VoIP, Hosting, Colocation и много други, за крайни и корпоративни клиенти. Предлага бърза и надеждна оптична връзка към Интернет, чрез изградена собствена обществена далекосъобщителна мрежа.


 7. Пюм Технолоджис

  Уеб хостинг и регистрация на домейни. уеб дизайн.


 8. Еволинк АД

   ЕВОЛИНК АД е водеща българска телекомуникационна компания, която предоставя и поддържа широка гама от телекомуникационни услуги. Те са насочени към доставчици на Интернет, широколентов IP достъп и алтернативни гласови телефонни оператори в България.


 9. Орбител ЕАД

  Orbitel осигурява интегрирани телекомуникационни решения в цяла България. Предлагаме телефония, високоскоростен интернет, виртуални частни мрежи (VPN) и пълен набор от услуги с добавена стойност - хостинг на сайтове, регистрация на домейни, корпоративна електронна поща и професионални консултации.


 10. Проше - Пано Панов ЕТ

  Proshe.bg е тясно-специализирана фирма в предоставянето на решения в областта на доставката на интернет.  Фирмата предлага цялостни решения на Вашите комуникационни и информационни нужди.