За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Ипка в София на адрес кв. Илиянци, Складова база Химснаб, склад 6 може да е неправилно изписана като Ipka v Sofiia na adres kv. Iliiantci, Skladova baza Himsnab, sklad 6 или Сзнь у Ядос, хь ьаиея ну. Свс,хъс, Янвьадуь фьюь Гспяхьф, янвьа 6 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като ИНФО@ИПКА.БИЗ или СХОД@СЗНЬ.ФСЮ
Ипка
Web: https://www.ode.bg/
E-mail:

Пощенски код: 1271
Държава:
Град: София
Адрес: кв. Илиянци, Складова база Химснаб, склад 6
Телефон: 0035929362096
Телефон 2: 0035929361090

Факс: 0035929361090
ДДС номер: 2147483647
Дата на добавяне: 13.07.2005
Дата на актуализация: 05.07.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 24089 пъти
Оценка 5 - 24089 прегледа
Категории:

 Създадена през 2000 г., фирма ИПКА е официален представител на итанианския производител на изолационни материали  l`isolante K-FLEX – предлагащ продуктите с марка K-FLEX, които са предпочитаният избор, когато високото качеството е изискване, в страни като Австрия, Белгия, Германия, Чехия, Гърция, Румъния. Продуктовата гама, която предлагаме, включва материяли за производството на климатични и хладилни инсталации, отопление, ВиК, звукоизолации и други, включително всички необходими аксесоари.

 

 Фирмата е представител на:

  • L’isolante K-FLEX Италия е доказан лидер в производството на разнообразна гама изолационни материали и системи от микропореста гума. Първата фабрика функционира от 1989 г. за да достигне днешното си световно покритие с множество производствени центрове по цял свят (Италия, САЩ, Русия, Китай и др.). Стремежа на фирмата да осигури отлично качество на продуктите и в обслужването на клиентите си е сертифициран по ISO 9001:2000.

    В България ИПКА ЕООД е основен вносител и представител на продуктите на L’isolante K-FLEX от 2000 г., които вече са широко познати и разпространени.

     

  • Aquatechnik - италиански производител на пълна гама висококачествени материали, инструменти и машини за изграждане на ВиК, отопленителни, климатични и системи за сгъстен въздух. Фирмата е специализирала в производството на полиетиленови (PE-X+Al+PE-X) тръби с алуминиева вложка и всички необходими компоненти и аксесоари за тях. Aquatechnik разработила и патентовала safety системата, която е изключително надеждна и в същото време бърза и лесна за работа. За повече информация за safety ТУК.
  • Vodichem Italia srl. – производство на хидроизолационни материали. Опитвайки се да запази екологията и здравето, компанията разработва течна битумна хидроизолация на водна основа със забележителна еластичност Vodipren и множество добавки към нея, с които да покрие всичките нужди на клиента относно хидроизолация от основите до покрива ила озеленената тераса. За повече информация за Vodipren ТУК
  • STANDART Insulation and Building Materials Co. – компанията е един от водещите производители на битумни хидроизолации в Турция. Тя съчетава най-модерни технологии и високо квалифицирани специалисти в непрестанно проучване и разработване на нови продукти, за да предложи както качество, така и разнообразни технологични и естетически решения. В резултат от това STANDART за кратко време е достигнала второ място по пазарен дял в Турция и изнася продукцията си в много европейски страни.
  • AFS FLEXIBLE DUCT Co. – Производство на най-разнообразни гъвкави и полу-гъвкави въздуховоди от алуминий, инокс, полиестер, винил, и др.; изолирани или неизолирани, с всякакво предназначение, както и различни вентилатори, заглушители и всякакви други аксесоари за отопление, вентилация, климатизация или за химически цели. Между продуктите на AFS ще намерите всичко необходимо за топлината, уюта и свежия въздух в дома, офиса или заведението.

Благодарение на младият, добре обучен и амбициозен екип, фирмата се развива успешно в условията на засилената конкуренция в сектора. Същевременно нашата компания съумява да предложи на своите партньори и клиенти екслузивни условия на работа, на базата на индивидуално изработени за всяка отделна фирма финансови условия, логистични решения, бонуси за лоялност и др.


Адрес
кв. Илиянци, Складова база Химснаб, склад 6, София 1271
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Ипка:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката