За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма КЛИМА - ИНЖЕНЕРИНГ - ООД в Плевен на адрес ул. “Чаталджа” №64 може да е неправилно изписана като KLIMA - INJENERING - OOD v Pleven na adres ul. CHataldza No64 или НВСПЬ - СХЭЕХЕИСХЖ - ДДА у Звеуех хь ьаиея кв. ~ьшьваэь Хд64 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като cлима_енгинееринг@абв.бг или cвспь_ехжсхееисхж@ьфу.фж
КЛИМА - ИНЖЕНЕРИНГ - ООД
Web: https://climaengineering.hit.bg
E-mail:

Пощенски код: 5800
Държава: България
Град: Плевен
Адрес: ул. “Чаталджа” №64
Телефон: 0035964846787
Телефон 2: 00359877360674
Телефон 3: 00359878457028


ДДС номер: 114620860
Дата на добавяне: 23.02.2011
Дата на актуализация: 28.06.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33653 пъти
Оценка 5 - 33653 прегледа
Категории:

Основната дейност на фирма “Клима Инженеринг” ООД е изграждане, реконструкция и ремонт на промишлени и битови топлотехнически системи (котелни инсталации с КИП и Автоматика и спомагателни съоръжения към тях; технологични тръбопроводи и тръбопроводи за пара и гореща вода; газови съоръжения и инсталации; отоплителни, вентилационни и климатични инсталации; абонатни станции). Обект на дейност са и нетрадиционните възобновяеми източници на енергия-слънчеви колектори.

Фирмата ни е с богат опит и възможности за предлагане на пълен инженеринг на инсталации за изгаряне на биомаса, инсталации за природен газ, отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, котелни инсталации /за високо и ниско налягане/ и спомагателните съоръжения към тях, технологични тръбопроводи и тръбопроводи за пара и гореща вода, слънчеви инсталации за бита и промишлеността и вътрешни ВиК инсталации. Тя разполага с обучени и квалифицирани инженери, техници и работници за изпълнение на описаните инсталации. Последните изпълнени и предадени обекти: “Експресбанк” гр.Плевен, “ИНВЕСТОЙЛ” гр.Плевен, “Медика” гр.Сандански, Лабораторен к-с СК-З “АЕЦ Козлодуй”, Ремонт на помещение за лаборатория западна част на хале ХЦ-1 и изграждане на два броя складови помещения за хим. лаборатория и реактиви “АЕЦ Козлодуй”, “Врамед” АД /СОФАРМА/ с.Врабево, Цех за производство на фуражи НОРЕКС АГРО гр.Пордим, “НЕВИ ФЕШЪН” ЕООД гр.Плевен, “СПАРКИ ЕЛТОС” АД гр.Ловеч, “КОЛ-ЦЕНТЪР” БТК гр.Плевен, “КОЛ-ЦЕНТЪР” БТК гр.София, “Площадков газопровод” МЕТАКОМ СЛЗ гр. Плевен, “Площадков газопровод” Трактор АД гр.Плевен и Метро Плевен.


Адрес
ул. “Чаталджа” №64, Плевен 5800
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията КЛИМА - ИНЖЕНЕРИНГ - ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката