За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
ERP16.com - Уеб-базирана система за управление на бизнес процеси

Търсене на фирма Кабелсат БГ ЕООД в София на адрес кв. Иван Вазов ул. Димитър Манов 23 може да е неправилно изписана като Kabelsat BG EOOD v Sofiia na adres kv. Ivan Vazov ul. Dimityr Manov 23 или Ньфевяьш ФЖ ЕДДА у Ядос, хь ьаиея ну. Суьх Уьюду кв. Аспсшщи Пьхду 23 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@кабелсат.cом или сход@ньфевяьш.cдп


Web: https://www.kabelsat.com/
E-mail: Кабелсат БГ ЕООД

Пощенски код: 1408
Държава: България
Град: София
Адрес: кв. Иван Вазов ул. Димитър Манов 23
Телефон: 0035929530747
Телефон 2: 00359889711094

Факс: 0035929516537
Дата на добавяне: 23.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 2821 пъти
Оценка 2 - 2821 прегледа
Адрес
кв. Иван Вазов ул. Димитър Манов 23, София 1408
България
Покажи по-голяма карта


Фирма Кабелсат, официален представител на фирмите WISI и Scopus за България е основана през 1991 г.Кабелсат доставя пълната гама от оборудване за изграждане на сателитни и кабелни TV системи (SMATV, CATV, MATV, HFC) - главни станции, антенни системи, компоненти за разпределителна коаксиална и оптична мрежа, линийно влакнесто-оптично оборудване, както и оборудване за допълнителни услуги по мрежата: интернет, мониторинг на състоянието на мрежата, интерактивни услуги , PAY-TV и др.Също така Кабелсат извършва и широк спектър от услуги по проектирането, монтажа, настройката и поддръжката на сателитни и кабелни TV системи. 

Коментари за компанията Кабелсат БГ ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката


 

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. АВ ком ЕООД

   Телекомуникационна техника. 


 2. БТК ЕАД - Русе

   Производство на телефонни апарати радио- и телевизионни предаватели. 


 3. Радио Гонг

  Спортно радио.


 4. Хемимонт - Смартком АД

  Компанията Смартком е създадена през 1994 г. с предмет на дейност - извършване на търговска дейност и инженерингови услуги в областта на цифровите телекомуникации. Смартком разработва и стартира производство на собствени...


 5. Дева Бродкаст ЕООД

  Оборудване за радиостанции и телевизии. Разработка и производство на електроника, системи за автоматизирация, телекомуникации. 


 6. Мина ООД

  От 2000г. фирмата е партьор и представител на израелската компания Telco systems, a BATM company в България.Основната й дейност е изследване, разработка и доставка на мрежово оборудване за телекомуникациите.


 7. ГиТи България ООД

   ГиТи България е инженерингова фирма, която от самото си създаване е специализирана в областта на комуникационните решения.ГиТи България е създадена като дъщерна фирма на европейската компания GiTy AS Бърно - една от най-прогресивно развиващите се телекомуникационни компании в Централна и Източна Европа.


 8. Сузи ЕТ

   Телекомуникационна техника. 


 9. Веос Видеокомуникации

   Сателитни системи и консумативи за кабелни телевизии, CCD камери и видеонаблюдателни системи. 


 10. Безконтактни мултиплексорни вериги ЕООД

   УКВ радиомрежи за предаване на данни и системи оперативни връзки и сигурност; инженерингова, консултантска, маркетингова, производствена, търговска, сервизна и монтажна дейност в областите: радиоелектроника,...