За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Короза карат ООД в София на адрес бул.Св. Климент Охридски 16 може да е неправилно изписана като Koroza karat OOD v Sofiia na adres bul.Sv. Kliment Ohridski 16 или Ндидюь ньиьш ДДА у Ядос, хь ьаиея фкв.Яу. Нвспехш Дгисаянс 16 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@короза-карат.cом или доосcе@ндидюь-ньиьш.cдп
Короза карат ООД
Web: https://www.koroza-karat.com
E-mail:

Пощенски код: 1756
Държава: България
Град: София
Адрес: бул.Св. Климент Охридски 16
Телефон: 0035929758128
Телефон 2: 00359887309164

Факс: 0035929758128
ДДС номер: BG 121667457
Дата на добавяне: 24.09.2009
Дата на актуализация: 09.10.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 33858 пъти
Оценка 5 - 33858 прегледа

 

 
 
Проучване, проектиране и доставка на съоръжения и окомплектовки,
монтаж и шефмонтаж, сервизно обслужване на пречиствателни станции с галванични участъци 
 
 
"КОРОЗА КАРАТ" ООД предлага комплексни услуги от проектирането до пускането в действие на пречиствателни станции, нефтозадържатели, мазниноуловители и други съоръжения за пречистване както на битови, така и на промишлени отпадни води. Фирмата предлага също машини, галванични и бояджийски линии, участъци и цехове за покрития, както и доставката на химикали и препарати за тях. Нашият колектив е съставен от висококвалифицирани проектанти и конструктори с над 30 годишен професионален опит в областта на пречистване на отпадните води и повърхностната обработка на материалите. 
 
Избрани референции: 
 
2012г. : ЕКСИМ-М Казанлък - 2 бр. пречиствателни станции за химически замърсени води
 
2011г. - гр.София - "СИЕНИТ ИНВЕСТ" ООД
Магазини "Зора" и "Матрес". Пречиствателна станция за отпадъчни води
 
2010г. - гр.Козлодуй - "АЕЦ КОЗЛОДУЙ" ЕАД
Каломаслоуловител за 
машинни зали на 5 и 6 блок на АЕЦ "КОЗЛОДУЙ" 
 
2010г. - с.Михалково - "АЛПИНЕ БАУ ГМБХ - КЛОН БЪЛГАРИЯ"
Две модулни пречиствателни станции и каломаслоуловител
за отпадъчни води от хидровъзел "Цанков камък" 
 
2009г. - гр.София - "КЕЙБИЛД" ЕАД
Шоурум и сервиз на TOYOTA. ПСОВ с ултрафилтрация 60 ЕЖ,
каломаслоуловител със затворен воден цикъл AS-TOP WA
 
2006г. - с.Коларово - "НАНЮК ИНТЕРНЕШЪНЪЛ" ООД
Проектиране, доставка, монтаж на пречиствателна станция
за отпадъчни води от месопреработвателно предприятие 
 
2007г. - с.Бистрица, обл.София - "ЛИНДНЕР БЪЛГАРИЯ" ООД
Жилищен комплекс "Бистрица Гардънс"
Пречиствателна станция 250 ЕЖ 
 
2006г. - к.к."Албена", обл.Добрич - "АЛБЕНА" АД
Комплекс "Българска фиеста"
Пречиствателна станция 150 ЕЖ 
 
2007г. - гр.Гълъбово - "ЕЙ И ЕС 3С МАРИЦА ИЗТОК 1" ЕООД
Строителна площадка
Каломаслоуловител 20 л/с - мобилен тип 
 
Предмет на дейност - ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ
Предлагаме комплексни услуги от проектирането до пускането в действие на модулни фабрично готови и класически пречиствателни станции както за битови, така и за промишлени отпадъчни води, каломаслоуловители, мазниноуловители, помпени станции, шахти, резервоари, аерация, дебитомери и други съоръжения за пречистване на водите. Фирмата предлага проектиране и доставка на ОБЩИНСКИ пречиствателни станции
 
ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ ЗА КЪЩИ, НАСЕЛЕНИ МЕСТА, ХОТЕЛИ, ИНСТАЛАЦИИ И др. 
- с капацитет до 50 000 ЕЖ 
 
МОДУЛНИ БИОЛОГИЧНИ ПСОВ 
 
- бърза и лесна инсталация с минимални строителни разходи 
- модулните пречиствателни станции са с капацитет 5 - 4 000 ЕЖ 
- възможно е етапно разширение на капацитета, модулен принцип 
- минимално обслужване, ниска енергоемкост, без консумативи 
- модели за сезонна експлоатация - напр. за хижи, хотели и др. 
- бърза доставка, складови наличности, изработка по мярка 
- високо качество, ниски цени, референции на обекти в България 
- пречистената вода може да се заусти или ползва за напояване 
- отговарят на европейските и българските нормативни изисквания 
- 2 години гаранция, гаранционен и следгаранционен сервиз 
 
Подходящи са за къщи, вили, селища, хотели, ресторанти, предприятия и др. Предлагаме също градски пречиствателни станции според индивидуалните изисквания на клиента 
 
Пречиствателни станции за комунално-битови отпадъчни води 
 
AS-VARIOcomp K 
 
Фабрично готови модулни биологични пречиствателни станции с аерираща система за фини въздушни мехурчета предназначени за пречистване на битово-фекални отпадъчни води. Особено подходящи са за къщи, вили, хотели, къмпинги и други обекти, където свързването към градската канализация е невъзможно или неизгодно. 
Компактната модулна конструкция предлага лесно приспособяване към местните условия и възможност за поетапно разширение на капацитета на пречистване, ускорява проектантските и строително-монтажните дейности, понижава инвестиционните разходи. Предоставя се гаранция 24 месеца. 
 
Капацитет: 3-25 ЕЖ (0,75-3,0 м3/ден) 
 
AS-VARIOcomp K ULTRA 
 
Модулни биологични фабрично готови пречиствателни станции предназначени за пречистване на битово-фекални отпадъчни води. Пречиствателните станции AS-VARIOcomp K ULTRA са съоръжени с вграден мембранен фълтърен блок, който ефикасно улавя и най-малките частици, дори бактерии, вируси, белтъчини и др. микроелементи. Пречистената вода е годна напр. за пране, къпане, миене на коли. Не е годна за пиене, въпреки високото ниво на пречистване: БПК5 < 5 mg/l; ХПК < 25 mg/l ; НВ < 1 mg/l. 
AS-VARIOcomp K ULTRA са подходящи за къщи, вили, хотели, къмпинги и други обекти, където свързването към градската канализация е невъзможно или неизгодно. Предоставя се гаранция 24 месеца. 
Мембранният филтърен блок може допълнително да бъде вграден и в пречиствателните станции AS-VARIOcomp K и AS-VARIOcomp N, дори и в случаите, когато те вече са инсталирани и работят. Така допълнително може да се повиши ефикасността на пречистване до нивата на пречиствателните станции AS-VARIOcomp K ULTRA. 
 
Капацитет: 3-25 ЕЖ (0,75-3,0 м3/ден) 
 
AS-VARIOcomp N 
 
Фабрично готови модулни биологични пречиствателни станции за комунално-битови отпадъчни води с напълно затворен цикъл. Предназначени са за пречистване на отпадъчните води от населени места, вилни зони, махали, хотели, къмпинги, ресторанти, предприятия и др. 
Компактната модулна конструкция предлага лесно приспособяване към местните условия и възможност за поетапно разширение на капацитета на пречистване, ускорява проектантските и строително-монтажните дейности, понижава инвестиционните разходи. Предоставя се гаранция 24 месеца. 
 
Капацитет: 25-170 ЕЖ (3,0-22,5 м3/ден) 
/Свързването на няколко пречиствателни станции увеличава капацитета над 170 ЕЖ/ 
 
 
ОБЩИНСКИ ПСОВ
Модулни биологични пречиствателни станции за комунално-битови отпадъчни води с напълно затворен цикъл. 
Капацитет: 300-30000 ЕЖ  
 
 
AS-ANAcomb 
Комбинирани анаеробно-аеробни модулни пречиствателни станции предназначени за пречистване на комунално-битови отпадни води. Конструирани са като самоносеща пластмасова конструкция. Капакът е снабден с топлоизолация, като анаеробната част отделно е с капак против миризмите. 
Основното предимство на AS-ANAcomb е възможността за експлоатация с неравномерен приток! Особено са подходящи за пречистване на отпадъчни води от обекти със сезонна експлоатация като хотели, хижи, вили и др. Предоставя се гаранция 24 месеца. 
 
Капацитет: 3-630 ЕЖ (0,75-90,0 м3/ден) 
/Свързването на няколко пречиствателни станции увеличава капацитета над 630 ЕЖ/ 
 
 
НЕФТОЗАДЪРЖАТЕЛИ AS-TOP, МАЗНИНОУЛОВИТЕЛИ AS-FAKU за бензиностанции, автомивки, ресторанти и др. 
Предлагаме нефтозадържатели-каломаслоуловители за пречистване на водите от бензиностанции, автомивки, сервизи, паркинги, складове и навсякъде, където има опасност от прокапване или изтичане на леки течности (нефтопродукти). Мазниноуловители за улавянето на масла и мазнини там, където има опасност от повишеното им съдържание в отпадъчните води, например ресторанти, месопреработвателни цехове, предприятия от пранително-вкусовата промишленост и др.
 
 
ПРОМИШЛЕНИ ПСОВ 
Извършване проектиране, изработка, доставка и монтаж на отделни съоръжения, както и цялостно решение на нуждите от пречистване на промишлени отпадъчни води от месопреработвателни и млекопреработвателни предприятия, винарски изби, животновъдни ферми, преработка на растителни суровини, промишлени предприятия, както и от други обекти. 
 
 
 
 
 
 
 
ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ - ПРОДУКТИ И ДОСТАВЧИЦИ: КОРОЗА КАРАТ
Модулни биологични пречиствателни станции за комунално-битови отпадъчни води AS-ANAcomb
Модулните пречиствателни станции AS-ANAcomb са подходящи за пречистване на комунално-битови отпадъчни води от големи обекти като вилни селища, жилищни комплекси, хотели, махали, села, предприятия и други обекти, които поради местоположението им не могат или не е изгодно да бъдат включени в канализационната система.
Пречиствателните станции са с капацитет от 300 до 800 еквивалентни жители (ЕЖ). Свързването на няколко станции дава възможност за пречистване на отпадъчна вода от обекти много над 800 ЕЖ. Системата на пречистване е на биологичен принцип със затворен цикъл.
Предимства на AS-ANAcomb
- Компактната модулна конструкция на пречиствателните станции AS-ANAcomb предлага лесно приспособяване към местните условия и възможност за поетапно разширение на капацитета на ПСОВ, ускорява проектантските и строително-монтажните дейности, понижава инвестиционните разходи.
- Предоставя се гаранция 24 месеца. Осигурен е гаранционен и следгаранционен сервиз.
- AS-ANAcomb отговарят на изискванията на eвропейските и българските норми. 
- Според издаденото от съответните органи разрешително за заустване пречистената вода може да бъде заустена във водоприемник II категория (река, дере) или може да се ползва за поливане на зелени площи, овошки, зеленчукови градини, измиване на тротоари, плочници и др.
Описание на пречиствателната станция
Пречиствателната станция AS-ANAcomb се състои от няколко взаимно отделени технологични пространства. Билогичната част на пречиствателната станция се състои от денитрификационни резервоари, нитрификационни резервоари, вертикални утаители разположени в един общ контейнер и от калови резервоари.
По време на монтаж
С помощта на помпена станция оборудвана със система за измерване на количеството на втичащите се отпадъчни води [А], битово-фекалните отпадъчни води от обекта встъпват в пространството за механично предчистване [B]. То е оборудвано с отнемащо се цилиндрично сито за улавяне на едрите механични нечистоти, изработено за външно инсталиране.
Така механично предчистената вода втича в биологична линия, състояща се от разбъркван с помощта на потопяема пропилерна бъркалка денитрификационни резервоари [C] и от нитрификационни резервоари [D], снабдени с аерационни елементи с фини балончета.
От последния нитрификационен резервоар сместта на водата и активираната кал втича в утаителните резервоари [E], които са поместени в един общ контейнер. В тях се отделя пречистената вода от активираната кал. Колекторът за пречистената вода, който е неразделна част от утаителните резервоари, отвежда пречистената вода от станцията в контактен резервоар за дезинфекция и оттам в реципиента. 
Отвеждането на връщаната кал и вътрешната рециркулация е реализирано с пневмо-изтласкващи помпи. Свръхколичеството кал е отнемано един път дневно в каловите разервоари [F], служещи същевременно за аеробно достабилизиране на калта. AS-ANAcomb може допълнително да бъде окомплектована със съоръжение за дозиране на химикали за понижаване на съдържанието на фосфор в пречистената вода [H].
Самостоятелна част на ПСОВ се явява експлоатационна постройка, където са поместени въздуходувките [G] осигуряващи необходимото количество въздух за нитрификационните резервоари и за резервоарите за аеробна стабилизация на калта. В постройката също така се намират ел. табло за управление на технологичните съоръжения на пречиствателната станция и експлоатационни пространства - стая за обслужващия персонал, социален възел, склад, евентуално и склад за химикали. За ПСОВ 1000 ЕЖ и по-големите се предлагат SFT филтри и дехидратори за обработка на свръхколичеството стабилизирана кал.
 
 
 
 
 
 
 
Предмет на дейност - ГАВЛАНИКА
 
"КОРОЗА КАРАТ" ООД е основана през 1998г. като продължител на близо тридесетгодишна дейност в областта на галваничните и лакови полимерни покрития и пречистването на отпадъчни химически замърсени води от тези процеси. 
Извършваме проучване, проектиране, изработка и доставка на съоръжения и окомплектовки, монтаж и шефмонтаж, сервизно обслужване. Предлагаме трансфер на технологии от български и водещи европейски фирми, както и доставка на химикали и препарати за тях. 
"КОРОЗА КАРАТ" ООД е Вашият надежден партньор с традиции и дългогодишен опит от проектирането до пускането в действие на съоръжения, комплектни галванични и бояджийски линии, участъци и цехове за покрития, пречиствателни станции. 

Адрес
бул.Св. Климент Охридски 16, София 1756
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Короза карат ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката