За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски
ERP16.com - Уеб-базирана система за управление на бизнес процеси

Търсене на фирма Кремена 54-Борислав Вучков ЕТ в Плевен на адрес ул.З.Зограф 15 може да е неправилно изписана като Kremena 54-Borislav Vuchkov ET v Pleven na adres ul.Z.Zograf 15 или Ниепехь 54-Фдисявьу Ук`нду ЕШ у Звеуех хь ьаиея кв.Ю.Юджиьо 15 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като илиДържава: България
Град: Плевен
Адрес: ул.З.Зограф 15
Дата на добавяне: 26.09.2009
Дата на актуализация: 27.09.2009

Добави към Facebook   Сподели в Twitter   Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  Оценка: 0
Тази компания бе разгледана: 1897 пъти
Оценка 2 - 1897 прегледа
Адрес
ул.З.Зограф 15, Плевен
България
Покажи по-голяма карта


 Кафе-аперитив. 

Коментари за компанията Кремена 54-Борислав Вучков ЕТ:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката

Категории:

Повече фирми в тази категория

Фирмите в

 1. Ваджо комерс ООД

   "Ваджо комерс" ООД е изключителен представител на " Малюрис" - това е най-голямата и модерна фабрика в Северна Гърция, произвеждаща керамични тухли. Тя има 75 годишна история и е разположена на 10 000 м2 площ. Продукцията се отличава с високо качество и пълна автоматизация на производствения процес.


 2. "Маринкови 2009" ООД

  "Маринкови 2009” ООД предлага изработка на банери, сайтове, професионален уеб дизайн, ре дизайн и реконструкция на вече съществуващ сайт, устни и писмени преводи от и на немски ( технически немски) език, руски, английски, японски.Работим бързо и качествено.


 3. Вила Писула

  Намира се близо до Национален парк Странджа.


 4. Бон Шанс

  адрес: 1298 София,  кв. Требич, бивш стопански двор, тел.: +359 2 9360533, факс: +359 2 9361054


 5. 'Арт Деко'

  Нашата фирма представя на пазара над 400 вида рамки, изработени от висококачествена пластмаса на много ниски цени. Качеството и дизайна на рамките са на много високо ниво, а разнообразието на модели е огромно. Поръчките се изпълняват експресно, за редовните клиенти- с отстъпка в цената!Изработваме по поръчка ръчно рисувани огледала и витражни врати за интериорно обзавеждане.


 6. Ей Ес Ем Интернешънъл - Ана Моллова ЕТ

  Търговска дейност.


 7. ЕТ "Щастие - Симеон Данаилов"

  Фирма 'ЩАСТИЕ' се занимава със заваряване на черни и цветни метали и техните сплави. Извършва цветна дефектоскопия.Заварява блокове, глави, скоростни кутии, картери.Изработва метални врати /жилищни, дворни, гаражни/,решетки, огради, парапети на вътрешни и външи стълбища, леки конструкции и др.


 8. Данко-2002-Йорданка Николакиева ЕТ

   Кафе аперитив. 


 9. Директ Медия

  Рекламна агенция.


 10. Софенерджи - 2005 ЕТ

  Гипсокартон, окачени тавани, теракота, фаянс, гранитогрес, обръщане, боядисване, замазка, ВиК, ел. инсталация, транспортни услуги и мн. др.