За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма ЛЕС КОМЕРС 94 - ЕООД в Шумен на адрес бул. Симеон Велики Индустриална зона 2 може да е неправилно изписана като LES KOMERS 94 - EOOD v Shumen na adres bul. Simeon Veliki Industrialna zona 2 или ВЕЯ НДПЕИЯ 94 - ЕДДА у Ягкпех хь ьаиея фкв. Яспедх Уевснс Схакяши,вхь юдхь 2 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@лескомерс.cом или доосcе@веяндпеия.cдп
ЛЕС КОМЕРС 94 - ЕООД
Web: https://www.leskomers.com
E-mail:

Държава: България
Град: Шумен
Адрес: бул. Симеон Велики Индустриална зона 2
Телефон: 00359889228818


ДДС номер: 837085522
Дата на добавяне: 18.11.2011
Дата на актуализация: 28.11.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33044 пъти
Оценка 5 - 33044 прегледа

 

Фирмата е създадена през 1994 година като основната й дейност е производство и търговия с дървен материал, хидро и топлоизолация, в следните насоки:
Фасониран дървен материал за строителството – всички размери – греди, ребра, талпи, кофражна ламперия,Облицовъчна ламперия,Дюшеме,Челни дъски,Летви, Слепени греди, Палети, европалети и опаковки по чертеж, Външна и вътрешна изолация.
Фирмата разполага със складова база, цехове за преработка, сушинля за дървен материал и линия за слепване. Основната дейностна фирмата е предимно  в сферата на търговията и преработка на дървен материал.„Лес Комерс 94” ЕООД е създадена 1994г. С предмет на дейност търговия с дървен материал.През последните 13 години „Лес Комерс 94” ЕООД е разпозната като един от водещите представители на дървообработващата промишленост в България. Фирмата притежава солиден опит и добра практика в преработката на над 20 вида дървесни продукти с различни предназначения за битова и индустриална употреба.
„Лес Комерс 94” ЕООД непрекъснато инвестира в създаването и внедряването на нови производствени линии и в постоянното подобряване качеството на продуктите, които предлага на пазара. С познанията на служителите в сферата на модерните технологии в преработката на дървесина, компанията притежава необходимия опит и професионализъм да задоволи притенциите на всичките си клиенти. Всички продукти на фирмата отговарят на стандартите описани в поправка 4, ал.2 т.2 от БДС приети след пресъединяването на Р.България към ЕС.
Клиенти на фирмата са както частни крайни потребители, така и големи индустриални и строителни фирми.

Адрес
бул. Симеон Велики Индустриална зона 2, Шумен
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията ЛЕС КОМЕРС 94 - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката