За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Фирмите в

 

Лека промишленост

» 

Трикотаж и текстил

Категория "Трикотаж и текстил" съдържа фирми, произвеждащи облекла, килими, детски дрехи, спално бельо, завеси, покривки, хавлиени изделия и др.


Търсенето за категория Трикотаж и текстил може да е неправилно изписана като Trikotaj i tekstil или Шисндшьэ с шеняшсв.

Резултати в

Трикотаж и текстил

61 - 90 от 117 [«] 1 2 3 4 [»].

 1. Технохим БА

   І -Разработване и производство на адитиви и реагенти за хран.вкусова промишлиност. Консултантски услуги. ІІ -Производство на елекртолизни отоплителни системи. ІІІ Водоподготовка и водни режими на енергийни системи. Химически промивки на енергийни и промишлени инсталации. Пречистване на питейни и отпадни води. Консултантски услуги. 

  Посещения: 2176


 2. Ником 65 ЕООД

   Механични уплътнения, резервни части, компенсатори от метал, гума, тефлон. О - пръстени, пакетни уплътнители, семеринги, шнурове от NBR, PTFE, VITON и др. Ремонт помпи, винтови и бутални компресори, кондензатоотделители. 

  Посещения: 2171


 3. Фил-комерс ООД

    Занимава се с инженеринг в млечната и хранително-вкусовата промишленост, машини и съорьжения за млекопреработвателната промишленост, сушилни машини и апарати за хранително-вкусовата промишленост, и изследователска, внедрителска и развойна дейност. 

  Посещения: 2158


 4. Балкантехно ООД

   Производство на автоматични машини и линии за козметика, парфюмерия и хранително-вкусова промишленост. Комплексна автоматизация на технологичните процеси, внедряване на производствена техника. 

  Посещения: 2133


 5. БМА Холанд

   Преработващи машини и линии за картофи, зелечуци и плодове. Технологии за пържене и линии за чипс, помфрит, ядки и др. 

  Посещения: 2132


 6. Фотон-М ЕТ

   Внос на филтри за вода на базата на уникален филтроматериал (с уникален ресурс, качества, цена, възможност за регенерация). Видове: -приставки за кран - насторни - кани - проходни - за омекотяване на вода - с обратна осмоза и т.н. 

  Посещения: 2132


 7. Конрат СД

   Производство на пневматични и хидравлични ръчни инструменти - чукове, гайковьрти, шлайфове, трамбовки. 

  Посещения: 2131


 8. Бенковски кооперация

  Изграждане на дестилерии за ракия, бренди уиски и спирт и етерични масла - консултации, проектиране, изработка, доставка, монтаж на цялостното оборудване и обучение, проектиране, изработка и монтаж на топлообменници, бойлери, съдове и други апарати за хранителната промишленост.

  Посещения: 2126


 9. Булрубин ЕООД

    Импорт; експорт; търговия с хранителни продукти.Изключителен представител на Eurial Poitouraine за внос на френски млечни продукти за страната.Дървообработване и производство на мебели.  

  Посещения: 2117


 10. Металик 97

   Производство на технологии и оборудване за производство на месо. 

  Посещения: 2110


 11. Алптекин Макина ООД

   Оборудване за хранително-вкусовата промишленост. 

  Посещения: 2102


 12. ЕОС АД

   Производство на машини за сухо и мокро смилане, хомогенизиране и емулгиране; помпи за гъсти течности; нестандартно оборудване; лабораторни съдове и хомогенизатори; производство на крем за обувки. 

  Посещения: 2093


 13. Би Ви Фи - България

   Представителство на немската фирма BWF Техil GmbН & Со КG производител на филтриращи материали за индустриално обезпрашаване, рекуперация на продукти и филтриране на течности. Нетъкан текстил. 

  Посещения: 2089


 14. Хартком ООД

   Фирмата произвежда и търгува с ръчно изработели изделия от стъкло. Разполага с над 15 модела различни пепелници. Фирмата търгува и с различни модели свещници, вази, купи и други видове съдове ръчна изработка.

  Посещения: 2087


 15. Техкерамик ООД

   Производство на керамични изделия. 

  Посещения: 2085


 16. Мугапо ООД

   Директен внос на машини за хранително - вкусовата промишленост. 

  Посещения: 2075


 17. Мак ООД - София

   Производител в Източна Европа на домашни потреби и аксесоари от пластмаса, метал и меламин, предназначени за ресторантьорството, хотелиерството, офиса и дома. В продуктовата листа на фирмата влизат също така и детски играчки и колела за мебели.  

  Посещения: 2069


 18. Ваньо Кръстев ЕТ

   Производство на хотелски консумативи. 

  Посещения: 2064


 19. Бултера

   Производство на градинска керамика:саксии, делви, амфори, кашпи, градинска фенери и др.;домакинска керамика: гювечи, гювечета, гърнета, купи, чинии и др.; копия на антични и тракийски съдове; сувинири; ръчноизработени римски тухли и теракотени фасадни плочки;  

  Посещения: 2063


 20. Мега инженеринг ООД

   Системи и средства за автоматизация на производството в хранително-вкусовата промишленост. Автоматично управление на климатични инсталации. Ел. табла. 

  Посещения: 2061


 21. Нефертити СД

   Производство на огледален блок с вносно и българско стъкло с максимални размери 130 на 160 см, огледала в пластмасови и метални рамки, търговия с прозрачно стъкло. 

  Посещения: 2060


 22. Евротур - Криейтив ООД

   Евротур-Креатив ООД предлага на българския пазар висококачествени шевни машини на германската фирма PFAFF и на японската фирма PEGASUS. Осигурява специализиран сервиз, доставка и монтаж на оригинални резервни части. Доставя висококачествени конци, произведени в Германия на фирма GUTERMANN и метални копчета на фирма SCHAEFFER. 

  Посещения: 2044


 23. Кристал ЕАД

   Производство на плоско стъкло, закалено стъкло, цветно стъкло. 

  Посещения: 2039


 24. Стабил Инженеринг ЕООД

  Стабил Инженеринг Алфа е специализирана в проектиране, производство и монтаж на машини и съоръжения за хранително-вкусовата, химическата и биотехнологичната промишлености.

  Посещения: 2036


 25. Онгъл комерс СД

   Производство на канички за всички видове кафеварки, кани за топло и студено сервиране, вази, виенски огледала и закачалки, часовници. 

  Посещения: 2035


 26. Полимат ООД

   Официален представител на Klinger - Австрия. Специална промишлена арматура. Нивопоказателна техника. Безазбестови уплътнителни материали. Безазбестови салникови набивки. Приложение: енергетика, химическа, хранително-вкусова и фармацевтична промишленост 

  Посещения: 2034


 27. Веско Маринов ЕТ

  Поизводство на мъжки и дамски спортни панталони.

  Посещения: 2026


 28. Комиц ЕТ

   Внос на машини втора употреба на водещи немски фирми VEMAG - вакуум пълначни машини. ТЕСНОРАСК - клип автомати, автоматични инжектори и кутери, месомелачки, гилотини за замразено месо. 

  Посещения: 2026


 29. Калкман Интернационал ООД

   Официален представител за България на швейцарската фирма VC 999 - вакуумопаковьчни машини и машини за хранително-вкусовата промишленост. 

  Посещения: 2025


 30. Интериор АД

   Производство на стъклени блокчета - цветни и безцветни, профилно стъкло, мебелно стъкло, оранжерийно стъкло, бутилки за пивоварната, винарската и други промишлености. 

  Посещения: 2018


Резултати в

Трикотаж и текстил

61 - 90 от 117 [«] 1 2 3 4 [»].


Трикотаж и текстил

(Trikotaj i tekstil) е категория на Фирмен Указател.

Ограничете търсенето за Трикотаж и текстил

Фирми за Трикотаж и текстил