За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Лира ООД в Търговище на адрес ул. Ст.Караджа 30 може да е неправилно изписана като Lira OOD v Tyrgovishte na adres ul. St.Karadza 30 или Всиь ДДА у Шщиждусцше хь ьаиея кв. Яш.Ньиьаэь 30 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@лира-бг.cом или доосcе@всиь-фж.cдп
Лира ООД
Web: https://www.lira-bg.com
E-mail:

Пощенски код: 7700
Държава: България
Град: Търговище
Адрес: ул. Ст.Караджа 30
Телефон: 0035960165473

Факс: 0035960169339
ДДС номер: 125514688
Дата на добавяне: 24.09.2009
Дата на актуализация: 24.03.2015

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 34166 пъти
Оценка 5 - 34166 прегледа

ЛИРА ООД е регистрирана през 2001 в град Търговище. Основна дейност е производството на изделия по задание на клиента - машинно оборудване и съоръжения, резервни части и нестандартни изделия от черни и цветни метали. Голямата надеждност на всички продукти с марката ЛИРА се дължи на грижливия подбор на суровини и на постоянния качествен контрол. Научни изследвания, иновации и обучение са в основата на непрекъснатия прогрес на фирмата и въвеждането на нови идеи в сферата на машиностроенето. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008, което е гаранция за постоянно повишаващите се стандарти на работа в компанията.
 
През последните 5 години силно перо в производствения процес заема и обработката и производство на детайли от инженерни пластмаси. През 2009 г. фирмата инвестира средства в изграждането на специализиран производствен цех за обработка на инженерни пластмаси. Над 10 машини са включени в процесите по фрезоване, струговане, запояване и конструиране на детайлите и съоръженията.
 
В края на 2012 г. обхватът на производство на фирмата е разширен и с обработка на медни сплави. Обособено е отделно хале, където специално обучени технолози и инженери се занимават с проектирането, обработката и контрола по технологичните маршрути.
 
Приоритет на фирмата са: подобряването на материална база, повишаване на качеството на производствения процес, имплементиране на нови технологии и въвеждане на софтуерни системи за контрол, дизайн и оптимизация на производствения процес. 

Адрес
ул. Ст.Караджа 30, Търговище 7700
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Лира ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката