За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма МБАЛ АКТА-МЕДИКА ЕООД в Севлиево на адрес ул. Никола Петков 60 може да е неправилно изписана като MBAL AKTA-MEDIKA EOOD v Sevlievo na adres ul. Nikola Petkov 60 или ПФЬВ ЬНШЬ-ПЕАСНЬ ЕДДА у Яеувсеуд хь ьаиея кв. Хсндвь Зешнду 60 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@актамедика.орг или сход@ьншьпеаснь.диж
МБАЛ АКТА-МЕДИКА ЕООД
Web: https://www.aktamedika.org
E-mail:

Държава: България
Град: Севлиево
Адрес: ул. Никола Петков 60
Телефон: 0035967534502
Телефон 2: 00359886444445


Дата на добавяне: 12.11.2011
Дата на актуализация: 04.02.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 32976 пъти
Оценка 5 - 32976 прегледа

Мисията на АКТА МЕДИКА е:

„За нас Вашето време е ценно, колкото и нашето, но най-ценно е високото качество на обслужване, за да са взаимни усмивките ни!”
Какъв е нейният смисъл?
Времето е най-ценният и ограничен ресурс и затова ние предлагаме затворен цикъл на обслужване. Пациентите имат възможност под един покрив за максимално кратко време да получат високо-качествено обслужване.
Затворен цикъл на обслужване означава, че когато дойдете при Вашият ОПЛ с конкретен проблем, Вие веднага ще можете да направите и консултация с тесен специалист, да Ви бъдат извършени разширени клинико лабораторни и имунологични изследвания , необходимата образна и функционална диагностика и ако е необходимо на база тази диагностика да постъпите за болнично лечение. Така съкращавате значително времето от правилната диагностика до лечението, което е едно значително удобство. Сътрудничеството и работа в екип между личните лекари и тесните специалисти е в полза за Вашето здраве, тъй като не се къса връзката и Вашият личен лекар има непрекъсната информация относно развитието и решението на Вашият здравословен проблем.
Качествено обслужване може да се осигури само от хората. Ето защо за нас служителят е вътрешен клиент и той е не по-малко важен от пациента. Благодарение на хората, с техните професионални и личностни качества, ние можем да осигурим очакваното от пациента ниво на обслужване и дори да надхвърлим неговите очаквания, което е и наше стратегическо намерение.

Адрес
ул. Никола Петков 60, Севлиево
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията МБАЛ АКТА-МЕДИКА ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката