За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма МЕРИ - 75 - ЕООД в Бургас на адрес ул.”Г.Кирков” 7 може да е неправилно изписана като MERI - 75 - EOOD v Burgas na adres ul.G.Kirkov 7 или ПЕИС - 75 - ЕДДА у Фкижья хь ьаиея кв.Ж.Нсинду 7 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като меръ7_5@абв.бг или пеищ7_5@ьфу.фж
МЕРИ - 75 - ЕООД
E-mail:

Пощенски код: 8000
Държава: България
Град: Бургас
Адрес: ул.”Г.Кирков” 7
Телефон: 00359898508353


Дата на добавяне: 20.12.2013
Дата на актуализация: 09.10.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 9138 пъти
Оценка 5 - 9138 прегледа


Фирма  Мери-75 ЕООД е създадена през 2000г. в гр.Бургас.Имаме дългогодишен опит в търговията с ортопедични продукти.Работим с едни от най-известните марки като  SCHOLL,CLARKS,BIRKENSTOCK,TACCO,ARA,MINIMEN.Разполагаме с широка гама продукти свързани с лечение и профилактика на краката.Нашата фирма се грижи за комфорта и удобството на вашите ходила.”Фирмата разполага с два магазина ,от които единия се намира в центъра на града на ул.”Г.Кирков”  7,а втория се намира в  кс.” Лазур” бл.77/Краставицата/.Това са специализирани магазини, в които се предлагат   ортопедични обувки на “SCHOLL”, “BIRKENSTOCK”,”ARA” и анатомични обувки  на “Clarks”.Също така разполагаме с широка гама ортопедични стелки ,козметика за крака на “Scholl” и “Carnation” ,хигиенни стелки, чорапи и чорапогащи  за           разширени  вени ,ортези, всички  видове силиконови  предпазители  и резделители, както и препарати за почистване  на външната част на обувките на „TARRAGO”.


Адрес
ул.”Г.Кирков” 7, Бургас 8000
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията МЕРИ - 75 - ЕООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката