За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма МОБИЛЕ 07 в София на адрес ул. Оборище, № 1 (вход от към В.Левски) може да е неправилно изписана като MOBILE 07 v Sofiia na adres ul. Oborishte, No 1 (vhod ot kym V.Levski) или ПДФСВЕ 07 у Ядос, хь ьаиея кв. Дфдисцше, Хд 1 (угда дш нщп У.Веуянс) . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като оффиcе@cанмобиле.бг или доосcе@cьхпдфсве.фж
МОБИЛЕ 07
Web: https://www.canmobile.bg/
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: ул. Оборище, № 1 (вход от към В.Левски)
Телефон: 00359878510580


ДДС номер: 175309702
Дата на добавяне: 15.02.2012
Дата на актуализация: 14.02.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +1

Тази компания бе разгледана: 33016 пъти
Оценка 5 - 33016 прегледа
Категории:

 

 
Онлайн магазин за телефони и части. Gsm и технологии. www.canmobile.bg
Нашата мисия 
Уважаеми клиенти, с много от вас се познаваме от дълго време. "CANmobile" е марка, която се е наложила на пазара на мобилни телефони. Много от Вас са си тръгвали доволни от нашия магазин. За да подобрим обслужването, което предлагаме на нашите клиенти - т.е. на вас - въведохме пряк контакт чрез социалната мрежа. Сега вече ще можете да контактувате с нас и чрез Фейсбук. На тази страница ще получавате информация за продуктите, които предлагаме, за атрактивни промоции и игри, които ще провеждаме. Ще можете да задавате своите въпроси, на които ще се постараем да отговаряме своевременно.
 
 
Онлайн магазин за телефони и части. Gsm и технологии. www.canmobile.bg
General information
Онлайн магазин за телефони и части. Gsm и технологии. www.canmobile.bg
Доставка
След постъпването на поръчката ви в нашият сайт тя бива обработена до 24 часа от екипа ни.Представител от Canmobile се свързва с вас за потвърждение на поръчката ви,както и за уточняване на адреса,който сте оставили и времето по което доставката ще бъде осъществена.
-За района на София доставката се извършва на същият ден в зависимост от времето по което сте направили поръчката си.Доставката се извършва от личен куриер на Canmobile. ЗА РАЙОНА НА СОФИЯ ДОСТАВКАТА СЕ ЗАПЛАЩА.ЦЕНАТА НА УСЛУГАТА Е 3 ЛЕВА.
 
-За останалите населени места доставката се извършва чрез куриерска фирма с наложен платеж.Работим с куриерските услуги на фирмите Еконт и Спиди .За повече информация относно двете фирми посетете сайтовете на куриерските фирми.
 
Доставката за населените места извън София можете да проверите тук на посочените линкове :
https://www.speedy.bg/calculate/
https://www.econt.com/tariff-calculator/

Адрес
ул. Оборище, № 1 (вход от към В.Левски), София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията МОБИЛЕ 07:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката