За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма МОТИВ - ЕДУ ООД в Бургас на адрес ул. Възраждане1А, на ъгъла с улица Алеко Богориди може да е неправилно изписана като MOTIV - EDU OOD v Burgas na adres ul. Vyzrajdane1A, na ygyla s ulitca Aleko Bogoridi или ПДШСУ - ЕАК ДДА у Фкижья хь ьаиея кв. Ущюиьэаьхе1Ь, хь щжщвь я квсъь Ьвенд Фдждисас . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@мотиве-еду.cом или сход@пдшсуе-еак.cдп
МОТИВ - ЕДУ ООД
Web: https://www.motive-edu.com
E-mail:

Държава: България
Град: Бургас
Адрес: ул. Възраждане1А, на ъгъла с улица Алеко Богориди
Телефон: 00359882215020
Телефон 2: 00359893813013
Телефон 3: 00359885118814


Дата на добавяне: 16.12.2011
Дата на актуализация: 14.01.2013

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33089 пъти
Оценка 5 - 33089 прегледа
Категории:

Училище за чужди езици „Мотив” е различно от всички останали. Създадохме го с много любов и грижа към всички вас, които ден след ден се борите за най-доброто за себе си и децата си. Още когато се зароди идеята за тази школа, тя въплъщаваше нещо повече от обикновено училище. В нея сме заложили принципи, които сме търсили и уважавали преди като ученици и сега като преподаватели. За да бъде едно обучение качествено, трайно и най-вече полезно, то трябва да се постигне с желание. Това, към което се стремим е на първо място да изградим любов към знанието само по себе си, любов към езика в хилядите му разновидности, изключения и възможности. Динамиката на съвременния свят изисква от всеки да бъде комуникативен, упорит, целенасочен. Всички се стремим да дадем на децата си най-добрите шансове за престижно образование и работа. И както добре знаем от опит, за да го постигнат, те трябва преди всичко да вярват в себе си, да имат богата обща култура, да могат да работят в екип, но и същевременно да имат развити лидерски качества, въображение и адаптивност. Звучи толкова сложно, нали? Почти невъзможно... Ние обаче, знаем една малка тайна, която сега ще споделим с вас: това Е възможно и то за човек, който притежава само едно единствено качество - мотивация. Тя може да осъществи всичко, което искаме, ако знаем как да я превърнем в основно свое качество. Ето това е мисията на нашето училище – да мотивираме учениците си да постигнат най-доброто за себе си и да се гордеят с това!

 

Училище за чужди езици „Мотив” е създадено през 2012 година. То е най-новата езикова школа на територията на град Бургас. Все още не можем да се похвалим с дълга история както други наши колеги, но пък можем да предложим качество на обучението и квалифицирани преподаватели, които са готови да изградят такава. Внимателно подбраните учебни системи, множеството допълнителни материали и събития, интерактивният начин на обучение, нестандартните методи и вниманието, с което се отнасяме към всеки детайл, ще ви помогнат с лекота да усвоите чуждия език и да го почувствате като свой. В часовете се работи върху 4-те основни умения: четене, писане, говорене и слушане. Целта ни е учебният процес да бъде приятен, интересен и забавен, и в нито един момент да не се усеща като бреме от учениците. Затова сме поставили в основата на обучението игри, песни, упражнения и голямо разнообразие от видео материали, с които неусетно се усвояват думи, граматика и различни умения. Най-малките ни възпитаници развиват  своята фина моторика, въображението, вниманието и паметта си. Занятията се провеждат в среда, приятна за малки и големи; в атмосфера, която предразполага да се отпуснете и да взаимодействате максимално с преподавателя, съучениците и самия език. Обучението при нас е съобразено с езиковите нива в Общата европейска езикова рамка и се осъществява чрез най-новите учебни системи на водещи издателства като Oxford university press, Longman, Macmillan … В резултат на дългогодишния ни опит като преподаватели, сме избрали най-доброто от всички нови и доказали се методики, алтернативни методи на обучение и развитие. Ние ги съчетахме в наш собствен метод, наречен  „мотивация”. Няма невъзможни неща, когато имате мотив!
Езиковите курсове за деца са годишни и са с продължителност 8 месеца – от октомври до май. Учебната година е разделена на 2 учебни срока, като за приключването на всеки срок и самата година децата полагат съответно два срочни и един годишен изпит, който, ако бъде издържан успешно, им дава право да продължат в следващото ниво и разбира се да получат сертификат за успешно завършено такова. През годината учениците правят множество текущи тестове и проекти, които спомагат за лесното усвояване на езика, а Вие като родители и ние като преподаватели можем да следим в детайли обучението на детето и да реагираме своевременно при възникнали трудности. Обучението по чужд език в нашето училище включва освен специално избраната учебна система, допълнителни видео уроци и художествена литература на съответния език за всички нива, които обогатяват речниковия запас и допринасят за още по-задълбочен контакт с езика.
Езиковите курсове за възрастни са интензивни и с продължителност 2-3 месеца. Програмите на Мотив развиват всички умения, но желанието на всички нас е свободно да можем да общуваме на чужд език, затова акцентът е поставен върху уменията слушане и говорене. Включени са видео уроци, които представят ежедневни ситуации и чрез тях с лекота се усвояват полезни изрази и думи. На края на обучението всички курсисти полагат финален изпит, който, заедно с всички текущи резултати, формира крайната оценка за сертификата.
Какво предлагаме:

английски, немски, руски за деца
английски, немски, руски за възрастни
корпоративно обучение
специализиран английски
индивидуално обучение
подготовка за езикови изпити и матури
лятна занималня за ученици 1-4 клас
български за чужденци
 
 


Адрес
ул. Възраждане1А, на ъгъла с улица Алеко Богориди, Бургас
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията МОТИВ - ЕДУ ООД:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката