За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Маскара - кабаре клуб в София на адрес Център, ул. Раковски 113 може да е неправилно изписана като Maskara - kabare klub v Sofiia na adres Tcentyr, ul. Rakovski 113 или Пьяньиь - ньфьие нвкф у Ядос, хь ьаиея Ъехшщи, кв. Иьндуянс 113 . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като инфо@масcараcлуб.cом или сход@пьяcьиьcвкф.cдп
Маскара - кабаре клуб
Web: https://www.mascaraclub.com
E-mail:

Държава: България
Град: София
Адрес: Център, ул. Раковски 113
Телефон: 00359886272272


Дата на добавяне: 12.10.2011
Дата на актуализация: 19.10.2012

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: 0

Тази компания бе разгледана: 33073 пъти
Оценка 5 - 33073 прегледа
Категории:

 

КЛУБ & КАБАРЕ "MASCARA" СОФИЯ. Уникалната атмосфера, елитните гости и звезди, включително и най-добрите български DJ-и ще превърнат клуб „Маскара” в най-горещото място в града. Целият клуб има класическа атмосфера, защото преди 30 години там е било известно кабаре. Мебелите са възстановени, за да запазят оригиналния дух. Клубът има капацитет 400 души с 3 зали, всяка от които има различен интериорен дизайн и концепция- Руската зала е ВИП, главна зала иchill-зала. Собствениците планират да отворят и още една зала в края на годината и тя ще бъде по-клубна от вече съществуващите.
 
Невероятното осветление в клуб „Маскара” е интегрирано в тавана и уникалните полилеи, които са автентични от самото откриване на сградата преди повече от сто години. Озвучителната система е специално създадена за клуб „Маскара”. Всяко ненужно ехо е „убито” в тежките завеси, което прави твоя престой в клуба едно голямо удоволствие от звук и светлини.
 
Стилните събития, организирани от промоторите на клуб „Маскара”, са най- интересните и коментирани партита от нощния живот в София. Поради изключителната атмосфера и брилянтно обслужване, клуб „Маскара” има огромен успех.

Адрес
Център, ул. Раковски 113, София
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Маскара - кабаре клуб:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката