За Фирмен Указател | За контакти | Регистрация | Вход
Български Английски

Търсене на фирма Медицински център Репробиомед в София на адрес кв.Овча купел - стара част, ул.Бойчо Огнянов 28 (срещу Украинското посолство) може да е неправилно изписана като Meditcinski tcentyr Reprobiomed v Sofiia na adres kv.Ovcha kupel - stara chast, ul.Bojcho Ognianov 28 (sreshtu Ukrainskoto posolstvo) или Пеасъсхянс ъехшщи Иезидфсдпеа у Ядос, хь ьаиея ну.Ду`ь нкзев - яшьиь `ьяш, кв.Фдэ`д Джх,хду 28 (яиецшк Книьсхяндшд здядвяшуд) . Електронната поща на компанията може да бъде грешно написана като репробиомед@ъахоо.cом или иезидфсдпеа@щьгдд.cдп
Медицински център Репробиомед
Web: https://reprobiomed.eu
E-mail:

Пощенски код: 1142
Държава: България
Град: София
Адрес: кв.Овча купел - стара част, ул.Бойчо Огнянов 28 (срещу Украинското посолство)
Телефон: 0035929630804
Телефон 2: 0035928550102


Булстат: 121903982
Дата на добавяне: 13.01.2010
Дата на актуализация: 28.10.2014

  Гласувайте за компанията   Гласуване срещу компанията  
Оценка: +3

Тази компания бе разгледана: 34340 пъти
Оценка 5 - 34340 прегледа

История и дейност на Медицински център "РепроБиоМед"
 
  Медицински Център „РепроБиоМед” ООД е създаден през 1999 г. от Д-р Павлета Табакова и Доц. Д-р Иван Николов. Според предмета на дейността си, медицинският център представлява звено за оказване на амбулаторна акушеро-гинекологична помощ, което е в състояние да поддържа широк спектър от медицински услуги, а именно: 
   √ диагностика, лечение и профилактика на акушеро-гинекологичните заболявания;
 
   √ диагностика и профилактика на  онкологичните заболявания на женския репродуктивен апарат;
 
   √ семейно планиране (и контрацепция);
 
   √ диагностика и лечение на климактериума при жената, хормоно-заместителна терапия (ХЗТ);
 
   √ клинико-лабораторна диагностика на редица други заболявания;
 
 но най-вече Центърът е известен с тясната си специализация в областта на т.н. Асистирани Репродуктивни Технологии (АРТ), включващи богат набор от класически и модерни техники за диагностика и лечение на безплодието при човека:
 
   √ Модерна хормонална диагностика и лечение;
 
   √ Индукция на овулацията;
 
   √ Контролирана овариална  (хипер)стимулация (COHS) за добив на повече яйцеклетки при ‘ин витро’ оплождане;
 
   √ Яйчникови (фоликулни) пункции под ултразвуков контрол;
 
   √ ‘In vitro’ фертилизация с трансфер на ембриони (IVF-ET);
 
   √ Микроманипулация на човешки гамети, в частност - интрацитоплазмено инжектиране на сперматозоиди в яйцеклетки (т.нар. ICSI – IntraCytoplasmic Sperm Injection);
 
   √ Замразяване и съхранение при свръх-ниски температури (to = – 196о С) на човешки сперматозоиди, овоцити, ембриони и репродуктивни тъкани.
 
   Съгласно изискванията на чл.131 ал. 1 от ЗЗ, както и на Наредба № 16 /2007 г. на МЗ, МЦ „РепроБиоМед” има издадено разрешение от Министъра на здравеопазването за дейности по асистирана репродукция,   съгласно което лечебното заведение има право да осъществява „асистирана репродукция, осигуряване, използване на човешки яйцеклетки, сперматозоиди и зиготи; съхранение на сперматозоиди и зиготи”.   
 
    МЦ „РепроБиоМед” е сертифициран по ISO 9001:2000 (сертификат  № HU07/2878) за управление на качеството от 04.12.2007г., като през септември 2010 г. бе осъществено ресертифициране по  ISO 9001:2008.
 
    През 2009 г. Медицински център „РепроБиоМед” ООД премина успешно акредитационна процедура. 
 
     Първоначално лечебното заведение бе разположено в самия център на гр. София на площ от около 200 м2, но поради разрастването на дейността ни, амбициите ни от непрекъснато подобряване качеството на работа, както и в резултат на желанието ни да осигурим повече комфорт на нашите пациенти, през април 2010 г. бе открита новата ни База 2 в гр.София, кв.Овча купел, разполагаща се на три етажа на площ от над 850 м2. Новата база е оборудвана с високотехнологична апаратура, като са спазени всички изисквания съгласно стандарта за Акушерство и гинекология, Анестезиология, Асистирана репродукция, както и съгласно Европейските директиви. Изградени са функционални АГ-кабинети, модерни Лабораторен и Ин витро сектори, уютни стаи за престой на пациентите. Стремежът на нашия екип е всеки пациент да получи качествено облужване и същевременно да остане доволен от посещението си при нас.

Адрес
кв.Овча купел - стара част, ул.Бойчо Огнянов 28 (срещу Украинското посолство), София 1142
България
Покажи по-голяма карта

Коментари за компанията Медицински център Репробиомед:

Няма коментари за сега

Добавяне на нов коментар
Моля, не използвайте обидни думи, вместо това използвайте такива, които нямате против да пишат другите за Вас. Вашето име*:
Вашият e-mail*:
Вашият сайт:
Въведете текста от картинката